banner392

Osman Usta Ramazana Yeniliklerle girdi.

Başta Dondurması ile tanınan Osman Usta Pastaneler İşletmeciğili ramazan ayına Yenilenmiş yeri ve yine aynı tatı bozmayan Dondurma ustalarının becerili ürünleri ile girdi.

Osman Usta Ramazana Yeniliklerle girdi.

 Geyve Alifuatpaşa da merkez işletmesi bulunan Osman Usta Dondurma ve Pasta ürünlerinin Pamukova da 2 yeri hizmet veriyor.

 

Pamukova da bulunan 2 katlı aileye mahsus yer de Ramazan Öncesi restore edilerek yenilendi. Teras kat müşteri memnuniyetine göre tasarlandı. Daha çok ahşap türü sandalyeler ile iç mekan tavan ışıklarıda gözleri rahatsız etmiyecek şekilde yapıldı. Pamukova lıların ailece dondurma yeme ve tatlı yeme yeri olarak gözden kaçmayan Ozman Usta Dondurma ve Pasta Ürünleri işletmesi tatlı çeşitleri doğum günlerine ait ürettiği rengarenk pastalar, tatlılar yanında Bayram öncese baklava şiparişleri ilede tüketicilere yardımcı oluyor.

 

Ramazan boyunca tatlı severler için üretilen tatlı çeşitlerinin hiç birinde de N5 şekeri kullanılmıyor. Tatlılarda bildiğimiz yerli şekerimiz olan Doğal Kristal Şeker kullanılıyor.

 

Günümüzde insan sağlığı için zararlı olan N5 Şekeri denen İnsan sağlığı için zararlı, günümüzde yaygınlaşan kanser hastalığına da neden olan bu tür şekerin hiçbir şekilde kullanılmadığını söyleyen Osman Usta yetkilileri “ Bizim için en önemli şey müşterimizin sağlığıdır, müşteri memnuniyetidir” diyorlar.

 

Pamukova Osmamanusta Dondurma ve Pasta işleri işletmesi gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. 
OSMANUSTA TATLI ÇEŞİTLERİ





OSMAN USTA DA AİLEYE AİT YERDEN GÖRÜNTÜ






Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 10:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 8 yıl Önce

benim hosuma giden tarlada calışırken bir anda dondurmacının geçmesi bir singıl yapıp köy ve tarlalardan geçerken calınsın

İsimsiz
İsimsiz - 8 yıl Önce

Gerçekten tatlilariniz cok guzel. Dondurma zaten efsane bisey. Pamukovamiza bu kadar guzel ve dogal bir pastane actiginiz icin tesekkurler Osman Usta

Ahmet yalcin
Ahmet yalcin - 8 yıl Önce

maşallah allah bol kazançlar versin inşallah

Recep Özkaya
Recep Özkaya - 8 yıl Önce

yorumlarınız için tşkler. gördüğünüz eksikleri en kısa zamanda telafi edecek saygılar

sürekli müşteri
sürekli müşteri - 8 yıl Önce

lezzet güzel çeşit çok ama personelin az daha esnaflığı hizmeti öğrenmesi lazım hizmet sektöründe en önemli kural güleryüz.paketleme yaparken bazı personel itina göstermiyor sıralanması gereken üsürleri üst üste atıyor paketin içine biraz daha dikkat edelim lütfen

metin
metin - 8 yıl Önce

sütlü nuriye de istiyoruz. gereğini arz ederim.

SIRADAKİ HABER