banner392

Kemaliye öğretmenleri karda bir süre mahsur kaldılar.

Pamukova da dün gece başlayan kar yağışı sabah uzak olan tüm mahallerde de ulaşımın durmasına neden oldu. Pamukova da sabah okullarına giden öğrenciler her yerin kar olduğunu gördüler. Kemaliye öğretmenleri ise bir süre yolda kaldılar.

Kemaliye de kış Pamukova da kış
 Kar yağışının sabah saatlerinden sonra da artması üzerine Hifzisıha Kurulu Taşımalı Eğitimi tatil etti. Sakarya’nın diğer ilçelerinde ise kar yerine yağmur yağdığından okular tatil edilmedi. Sadece Taşımalı Eğitimin  saat 10.00 gibi tatil edilme kararı verildi.. Erken saatlerde okullarına taşımalılarda gelmiş oldular. Okullarına gelen öğrenciler teneffüslerde kartopu oynayıp karın tadını çıkardılar.

KEMALİYE YE GİDEN ÖĞRETMENLER YOLDA KADI

Sabah saatlerinde, Pamukova’nın en uzak okulu olan Kemaliye Mahallesi okuluna giden  (20 km uzaklıktaki), (Çilekli, Hüseyinli, Kemaliye Mahallesi ) de ki öğrencilerin eğitim gördüğü Kemaliye Köyü İlk ve Orta Öğretim Okulu öğretmenleri  Hayrettin mahallesinden sonra tırmanışa geçip Çilekli Orman Deposuna yaklaşırken yolda kaldılar.




Özel araçları ile okullarına gitmeye çalışan öğretmenler durumu Pamukova İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne bildirdiler, Pamukova Belediyesi iş makineleri ile öğretmenlerin yolu açıldı. Yol açılana kadar araçları içinde kalan öğretmenler, açılan yolda Okullarına giden Öğretmenlerinin yolda kaldığını duyan öğrenciler öğretmenlerini okul bahçesinde karşıladılar.




Her türlü hava şartlarına karşı görevi başında olan Kemaliye Okulu öğretmenleri eğitime ara vermediler. Okula traktörleriyle, babalarının araçları ile velilerinin sırtında gelen öğrenciler de okullarına eksiksiz geldiler.

BUGÜN PAMUKOVA DA YÜKSEKLERDE VE İLÇE MERKEZİNDE KAR GÖRÜNTÜLERİ


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erol Döner
Erol Döner - 7 yıl Önce

köyümün insanı vefakardır.yolda kalana yoldaş derdi olana dertdaş olur evelallah.zor şartlarda görev yapan öğretmenlerimize selam olsun.

Fatih KABA
Fatih KABA - 7 yıl Önce

Bu sartlarda koyumuze egitim vermeye gelen ogretmenlerimize tesekkur ederim.

SIRADAKİ HABER