banner392

Kartepe Yeni Yıla Karlar Altına Girecek

Pamukova ya en yakın kayak merkezlerinden olan ancak bölgemizde en az tanıtımı olan Kartepe Kayak Merkezinde yeni yıl hazırlıkları hızla devam ediyor, The Gren Park’ta Yeni yıla farklı ve yeni etkinliklerle girilecek.

Kartepe Yeni Yıla Karlar Altına Girecek

Pamukova ya en yakın kayak merkezlerinden olan ancak bölgemizde en az tanıtımı olan Kartepe Kayak Merkezinde yeni yıl hazırlıkları hızla devam ediyor,  The Gren Park’ta Yeni yıla farklı ve yeni etkinliklerle girilecek.

Kayak Merkezinin gözde yerlerinden olan Green Park Hotel de yılbaşı akşamı 
Erhan Tekyıldız ve Moonlight Orkestrası Oryantel Şov la geceye renk katacak.

Kartepe de yeni yıl öncesi bir haftalık hava raporu yayınlandı. Hava 5 günlük hava raporunda Cuma günü en yüksek hava Sıcaklığı -3 En düşük hava sıcaklığı ise -4 olacak, Cumartesi günü: En Yüksek hava sıcaklığı -4 En Yüksek Hava Sıcaklığı -4 olacak. Pazar günü En yüksek Hava sıcaklığı -4, En düşük Hava sıcaklığı -5 derece olacak. Pazartasi günü En Yüksek Hava Sıcaklığı -2 En Düşük Hava sıcaklığı -3 derece olacak. Salı Günü En Yüksek hava sıcaklığı 1 derece, En düşük hava sıcaklı ise 1 dereco olacak.

Yeni yıla Kartepe yine karı bir gece de girecek.



Karpete de yeni yıl öncesi çok sayıda Pamukova lı daha şimdiden yeni yıl öncesi rezervasyon yaptılar mı bilmiyoruz. Ancak Hafta sonunda yağan son karın tadını çıkaran çok sayıda Pamukovalılardan Kameralarımıza takılan ve kendi sosyal paylaşım sitelerinde son karın tadını çıkaran ellerinde kayaklarla görüntülerini paylaşan hemşehrilerimizi bizde paylaşıyoruz. İki adım uzağımızda kalan Kartape Kayak Merkezinde güzel anlar geçirenlerin yakınımızdaki dinlenme yerini bizlerde hatırlattıkları için teşekkür ediyoruz.



Darısı gitmek görmek isteyenlerin başına diyoruz.

Pamukovahaber.com

Editörü

Mehmet Yavuz  

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2016, 01:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER