banner392

Hüsnü Gürpınar; ‘Terörün zirve yaptığı bayram öncesi buruk sevinç yaşıyoruz’

TMMOB Sakarya İnşaat Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar Bayram öncesi Atatürk Havaalanında Patlatılan Canlı Bomba öylemi ile hayatını kaybedenlere rahmet yaralananlara acil şifalar diledi ve Herkesin Ramazan Bayramını kutlama mesajı yayınladı.

Hüsnü Gürpınar; ‘Terörün zirve yaptığı bayram öncesi buruk sevinç yaşıyoruz’

İŞTE HÜSNÜ GÜRPINAN’IN BAYRAM MESAJI ŞÖYLE

Ülkemizde terörün zirve yaptığı, dostluğa, huzura ve dayanışmaya büyük ihtiyaç duyulan bir dönemde, bayramlarımızdan birine daha kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz.

Terör olaylarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Terörü yapanlara, destek verenlere, sebep olanlara,  sebep olanları ortaya çıkarmak için araştırma yapmayanlara, bunlara engel olanlara, güzel vatanımızı bu duruma getirenlere lanet olsun diyoruz.

           

Bayramlar, sosyal hayatımızda birlik beraberlik ve dayanışmanın simgesi olup insanların dostluk içinde sorunlarını çözdüğü ortak değerlerdir.  Bu nedenle;

Karşılamaya hazırlandığımız bayram ve sonrasında, ülkemizde ve çevremizde yaşanan gerginliğin yerini dostluğun, düşmanlığın yerini kardeşliğin, bencilliğin yerini dayanışma ve paylaşmanın alması temennisi ile;

Kurumunuzun yönetici ve çalışanlarının, İnşaat Mühendislerinin ve sevgili ailelerinin ve tüm halkımızın Şeker Bayramını kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle çalışmalarınızda başarılar dileriz.      

Saygılarımızla,

Başkan

Hüsnü GÜRPINAR

 

Not: Odamızda Bayramlaşma Bayramın 1 nci Salı günü Saat: 13.00-15.00 arası yapılacaktır.                                    
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 21:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pomukovalı
pomukovalı - 8 yıl Önce

sayın hüsnü gür pınar bey efendiramazan bayramının adımı değişti de şeker bayramı oldu şeker bayramı diye bayrammı var

SIRADAKİ HABER