banner392

Duyarlı bir yazar makalesi bu ŞEHİTLER ÖLÜYOR

Bu yazı Özcan Pehlivanoğlu tarafınan kalame alındı. Pehlivanoğulu makalesine şöyle başlıyor. “Bu yazı da tarafımızdan bir buçuk yıl önce yazılmış. O günlerden bu yana kaç şehit verdiğimizi bilmiyorum. Ancak yüzlerce olduğu kesin!....

Duyarlı bir yazar makalesi bu ŞEHİTLER ÖLÜYOR

Yıllarca yazan, Yıllarca insanlara hizmet için koşan, Yıllarca bir huhukcu olarak yine insanlar için hukuk, adalet arayan Hukukçu ve bir siyasetçi. MHP de Milletvekili aday adayı olmuş, belediyebaşkanı adayı olmuş, Balkan Türkleri önderi. Rumeli Balken Türkleri İbtanbul Federasyonu başkanı, Rumeli Balkan camiasının tek sivil düşünce kuruluşu olan Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM)’nin kurucusu olup başkanlığını yapan. Balkanlar konusunda yazılmış binin üzerinde makalesi olan, Yine Pamukovahaber de makalaler yazan Av. Özcan Pehlivanoğlu bu defa ki makalesinde yürekleri yakan kayseride terör saldırısı sonrası acılar çeken ülke insanı gibi oda duygularını ŞEHİTLER ÖLÜYÜR diye yazdı.

“İslam dininin şehitlerin ölmediğine dair hükümlerini biliyorum. Ancak ne var ki; çocuklarını kara toprağa veren analara, babalara ve kocalarını kaybeden kadınlara ya da babalarını yitiren yetimlere bunu anlatmak kolay değil. Çünkü ateş düştüğü yeri, en kavurucu şekilde yakıyor.” diyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 23:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER