banner392

Buda vatandaş haberi; ‘Hani çöplük kaldırılacaktı.’

Pamukova gittikçe çöp deposu olma yolunda hızla ilerliyor. Yapılan haberleri kimse önemsemiyor. Hatta Atık Maddelerin atıldığı haberleri basına çıktıktan sonra, mağdur olan köylüler seçimde oylarını bölgeye taş ocaklarına izin veren iktidara karşı arttırdılar bile.

Buda vatandaş haberi; ‘Hani çöplük kaldırılacaktı.’

Karapınar da kurulu olan bir taş ocağında yapılan ihbarı değerlendiren jandarma ocakta gömülü onlarca  ton kimyasal atık bulmuştu.

 

Yine Pamukova da adından en çok söz ettiren Çöplük yıllardır yanmaya devam ediyor. Çöplüğe yakın Askeri bölge ise çöplük yüzünden koku ve korku çekiyor.

O çöplüğe çöp atılmayacağı konusunda belediye tarafından defalarca söz verildiği halde değişen bir şey olmadı. Pamukova Çöplüğü hala yanmaya devam ediyor.

 

Dün çöplüğe çöp atılan araç ile yanan görüntüleri çekip bu defa Face Book sayfasından yayınlayan Pamukovalı Salim Süren’in  o görüntüleri tıklama rekoruna gidiyor.

 

Salim Süren Görüntüleri çektiği gibi haberi de kendi ağzından Televizyon spikeri gibi anlatmış. Biz haberciler olarak Salim Süren’in görüntülerini sitemizde haber olarak yayınladığımız gibi Salime Süren 10 Puan verdik.

 

Keşke her vatandaş ( muhtemelen cebinde var olan cep telefonu ile) hiç değilse Salim Süren’in yaptığı gibi çevresindeki olayları görüntülese Güzel Pamukova bu çirkin görüntülere meydan bırakmaz diye düşünüyoruz.
İŞTE VATANDAŞIN YAPTIĞI GÖRÜNTÜLÜ HABER 


Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 00:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER