banner392

Trafik Kurallarına uyalım, Uymayanları uyaralım

Trafik sorunlarının hat safhaya çıktığı ilçemizde, İlçe Emniyet müdürü Yüksel Usta uyulması gerekli kuralları hatırlattı. İlçe Emniyet müdürü son günlerde trafik sorunları üzerine vatandaşlardan çok sayıda şikaet aldıklarını bildirdi.

Trafik Kurallarına uyalım, Uymayanları uyaralım
“İlçemizdeki Trafik sorunlarının giderilmesi ve ilçemizin Trafik yönünden daha yaşanabilir hale gelmesi için ilçe halkı ve esnafının görevlilerle diyalog içersinde bulunması ve birbirlerine yardımcı olması gerekir” diyen Usta:
“İlçe içersindeki park yasağı olan yerlere araç park yapılmamalı, kısa süreli yapılan parklarda dörtlüler yakılmalı, araç sürücüleri hızlı, yüksek sesle ve gürültü yaparak ilçe merkezinde seyir etmemeli, trafik işaretlerine ve görevlilerin ikazlarına uyulmalı, ilçenin bu şekilde trafik düzeni sağlanır” dedi.
Özellikle bu aylarda ilçe merkezinde gürültü yaparak dolaşan plakasız ve tescilsiz motosiklerlerin çevreye rahatsızlik veridiğini de söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta: “Trafik kurallarına uymayan çevreye rahatsızlık veren motosiklerler park halinde olsalar bile toplatılarak haklarında gerekli işlem yapılacak” dedi.
Pamukova da motosiklerler dahil 5613 tescilli araç bulunuyor.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2010, 02:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
OSDER
OSDER - 14 yıl Önce

ancak uygulanırmı? hiç ihtimal vermiyorum. pamukova trafik yönünden o kadar sahipsiz kalmışki ben böyle bir yer daha görmedim. motorsikletler çirit atıyor, heryere park ediliyor, yüksek sesle müzik dinleyen gençler, şehir içersinde yüksek hız yapan sürücüler, yolda zor giden arabalar (muayenesiz) ama hiçbir yetkili bu kanun tanımayanları cezalandırmıyor. emniyet müdürüde topu halka atıyor uyalım uymayanları uyaralımmış. sen ne iş yapacaksın.....i

SIRADAKİ HABER