banner392

Tıra arkadan vuran aracın şöförü ile yanında iki kişi yaralandı

Gökgöz köyü altında Ülker-Shop mağazası yanından yola çıkan tıra arkadan vuran 26 TC 643 plakalı aracın sürücüsü Ali Cengiz Filiz (45) ile yanında bulunan Nurettin Özsu (46) ve Mustafa Adnansoy ağır yaralandılar.

Tıra arkadan vuran aracın şöförü ile yanında iki kişi yaralandı

Olay yerine gelen 112 acil servis ile Toyoto İlk Yardım hastanesine kaldırılan yaralılardan Nurettin Özsu ile Mustafa Adnansoy’un durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kaza akşam saatlerinde Kum ocağından D-650 karayoluna çıkan tıra arkadan çarpma sonucu meydana geldi. Ocaktan çıkan 34 AR 4826 plakalı çekicinin sürücüsü Rafet Alkan (27) olaydan sonra gözaltına alındı.

Kazadan sonra yol bir süre trafiğe kapandı. Kaza yeri Pamukova Belediyesi aranzörü tarafından temizlendikten sonra, jandarma ve polis tarafından kapanan yol trafiğe açıldı.
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2010, 04:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
memo
memo - 13 yıl Önce

hata elbetteki yola kontrolsüz çıkan tırda ama o yoldada kimsenin 180-190 basmaya hakkı yok kısacası hatalı tır olsada onu fark edemeyecek kadar hızlı giden ve fark ettikten sonra çok geç kalan kişilerde suçlu o yolun hız sınırı 110 km/h ama yoldan geçen araçların en az yarısı hız limitinin üzerinde bu kazaların sonu gelmez

SIRADAKİ HABER