banner392

Pamukkale Turizm Sakarya’dan Sahil bölgelerine direk seferlere başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm Sakarya ‘dan İzmir ve sahil bölgelerine direk seferler başlatıyor.

Pamukkale Turizm Sakarya’dan Sahil bölgelerine direk seferlere başlıyor.

Karayolu ulaştırma sektöründe 1962 yılından  bu yana faaliyet gösteren ve son yıllarda gerçekleştirdiği  yatırımlar sayesinde Türkiye’nin en hızlı  büyüyen otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm Sakarya‘dan İzmir, Marmaris Datça Kuşadası Didim ve Bodruma direk Sakarya Kalkışlı seferler başlatıyor.

Pamukkale Turizm, Sakarya Acente yetkilisi Fatih Cengiz; Sakarya’dan şuanda Balıkesir-Manisa -İzmir-Aydın -Muğla-Marmaris-Kuşadası–Didim seferlerini başlatmış olup Mayıs ayı itibari ile ise Ayvalık-Sarımsaklı-Dikili-Aliağa –Bergama ve Bodrum- Turgutreis seferlerine başlayacaktır.

Aynı Zamanda Sakarya’dan daha önce Datça’ya direk olarak araç yoktu, haziran aynın ilk haftası itibari ile Marmaris seferlerini Datça’ya kadar uzatacak olan Pamukkale turizm firması Sakarya’da şehirlerarası yolcu taşımacılığına bu yaz sezonunda  yenilikler getirmeyi de planlıyor.

Haziran ayında Sakarya’dan İzmir’e günde 8 sefer yapmayı planlayan Pamukkale firması ege bölgesine ve sahil hatlarına ulaşımı da kolaylaştıracaktır.

Pamukkale Turizm Sakarya’da Tren Garı karşısındaki şehiriçi şubesi ile bilet satışı ile yolcuların yeni terminale ulaşımı konusunda hizmet  veriyor.

Son  yıllarda  gerçekleşen  yatırımlarla  Türkiye'deki karayolu otobüs firmaları arasında  kendini farklılaştıran  PAMUKKALE  Turizm, 10  inç boyutunda ve HD görüntü  kalitesinde  dokunmatik  koltuk arkası ekranlara yatırım yaparak araç filosunu yenilemeye devam eden Pamukkale turizm filosunun %100’ü koltuk arkası tv’li araçlar ile hizmet vermektedir. Pamukkale turizm yatırımlarına Bursa Sakarya ve İzmit bölgelerinde de yoğunlaşarak devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 19:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER