banner392

Dolmuş taksicilerin yeri değiştirildi

Pamukova'da dolmuş taksi durağının yeri değiştirildi. Belediye parkı karşısındaki dolmuş taksi durağına ait prefabrik binada alandan kaldırılarak, Adapazarı’na yolcu taşıyan Taşıyıcalar kooperatifinin yanına götürüldü.

Dolmuş taksicilerin yeri değiştirildi
Taksiciler yerlerinin değiştirilmesinin belediye başkanının keyfi kararı olduğunu savunurken, Belediye başkanı ise aylar önce dolmuş taksicilerinin Bekleme yeri olan belediye ye ait alanı düzenleme yapacakları gerekçesi ile boşaltmaları için yazılı tebliğ yapmıştı.
Dolmuş taksicilerin yerini yeniden belirleyen belediye Pamukova Devlet Hastanesi ile Cumhuriyet mahallesinde hükümet konağı arasında yolcu taşıyan taksicilerin çarşıda yolcu alma yerleri olarak Murat Eczanesinin karşısında boş alanı bekleme yeri olarak kullanmalarına izin verdi. Eczanenin karşısındaki alanda yolcu almak için sırada bekleyecek taksilerin sayısı 6 yı geçmeyecek. Gün geçtikçe büyüyen trafik sorunu artan ilçede yakın gelecekte, Adapazarına ve köylere yolcu taşıyan otobüslerin yolcu indirme-bindirme yerlerinin de dörtyola taşınabileceği söyleniyor.    
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2010, 23:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER