E-GAZETE

Çetintaş Halkı Haber yaptı

Daha önce pamukovahalk.com olarak uzun bir süre yayın yapan haber sitesinin sahibi İsmail Çetintaş bir süredir ortalarda görünmedi. Ancak Çetintaş yeni bir internet sitesi ile yeniden habercilik hayatına geri döndü.

22 Şubat 2012 Çarşamba 10:58
derya ısı reklam
Pamukovahalk adı yerine pamukovahalkhaber adı ile yayına başlayan İsmail Çetintaş ın Pamukovahalk adının süresi içinde kontrolünü yapmayıp unuttuğu için, başkasının elline geçtiği öğrenildi. Çetintaş ise halk yerine halkhaber adını aldı ve habercilik hayatına bu adla yeniden başladı.
Dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntı da Çetintaş’ın önceleri Başkan Cevat Keser e sıkı muhalefet yaptığı şimdiki sitedeyse Başkan Cevat Keser’le çok sıkı bir dost olduğu, yaptığı haberlerden de anlaşılmakta. Hatta her gün belediye ye ziyaret eden Çetintaş başkanın günlük çayını içmeden ve bilgi almadan da geçmiyor. Ne diyelim gazetecilikte bazen böyle olur. Çünkü gazetecilik kimseye yaranma işi değil. Haber olduğu gibi yazma işidir.
Pamukovahaber.com olarak pamukovahalkhaber e yayın hayatında başarılar diliyoruz.
Okunma: 1310
Yükleniyor...
Ceren Organizasyon

Yüksel Market Reklamı

tamer reklam