E-GAZETE

Tatangalar bekarlığa veda dedi, Çifte düğün yaptılar.

Pamukova lı tatangaların başkanı Barış Şen ile Dernek yönetim kurulu üyesi İbrahim Keskin nisbet yapar gibi bir hafta içinde ikiside evlendi. Çok iyi dost olan iki tatanga nın düğünleri sevenlerininin akınına uğradı.

26 Eylül 2011 Pazartesi 23:22
derya ısı reklam
Pamukova Sakaryasporlular Derneği Başkanı Barış Şen in Cumartesi günü akşam yapılan Kültür Salonundaki düğün şöleninde bir araya gelen tatangalar ve Barış Şen in dostları düğünde doyasıya oynadılar, gecede Şen in babası Ahmet Şen, dedesi Yaşar Öz ise günde mutlu görüntüler verdiler.
 
Pazar günü kültür Salonu bahçesinde verilen düğün yemeğinde pamukovahaber.com sitesi köşe yazarımız Nuri Karabacak damat ile Ahmet Şen ile Yaşar Öz ile ve dayı Mehmet Öz ile mutlu günün anısına birlikte fotoğraflar çektirdi. Hayırlar diledi.
Barış Şeni yalnız bırakmayan sosyete kuaförü Fatih Yavuz ise tatanga arkadaşları ile düğüne renk kattılar.
 
OSMAN YILMAZ BARIŞ ŞEN’İ TERLETTİ.
Nikah töreninde belediye başkanı adına görev yapan başkan yardımcısı Osman Yılmaz Barış ı terletti. Tören sırasında nikah memurunun sorularına terleyerek kısık sesle evet diyen Barışa Osman Yılmaz iki defa daha sesini duyamadık konuklar hiç duymadı. Tatanganın böyle mi sesi çıkar. Ben duymuyorum “deyince Barış bir anda daha lüksek bir sesle evtttt diye cevap verince Nikah memuru “İşte Tatanganın böyle sesi çıkar” dedi Konuklardan ise alkış geldi.
 
Bir hafta önce evlenen diğer tatanga İbrahim Keskin ise Barış’ın düğününe gelerek mutluluk diledi. Böylece Pamukova lı tatangalar da erdiler muradına biz çıkalım kerevitine.
 
Pamukovahaber.com olarak yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Tatangalar
Okunma: 2491
Yükleniyor...
Yorumlar yüklenirken lütfen bekleyiniz...
Ceren Organizasyon

Yüksel Market Reklamı

tamer reklam