banner392

Özlem ile İlker 10. 10. 10’ da evlendiler

Sezai Dinç’in oğlu İlker ile Tevfik Koksal ın biricik kızları Özlem10 Ekim 2010 da evlendiler. Cumartesi günü Pamukova Kültür Salonunda yapılan güzel bir düğünle evlenen çiftler in evlilik tarihi unutulmaz oldu.

Özlem ile İlker 10. 10. 10’ da evlendiler
Pamukova Kültür Merkezinde yapılan düğün gecelerinde takı merasiminde Sezai Dinç gelinine altın bilezikler taktı. Kaynana ise bilezik ve gerdanlık takarak gelinini ve oğlunu kutladı. Yedi katlı evlilik pastası kesildi ilk dilim pastayı çiftler bir birlerine ikram ettiler.
Gecede damat ve gelinin dostları akrabaları oynadılar eğlendiler. Gelin ve damatı oynattılar.
 
SALONU DOLDURAN KALABALIKLAR ARASINDA DÜNÜRLER’DE MUTLUYDULAR
Kız babası emekli Polis Tevfik Köksal ile eşi Sacide hanım dünürü Emekli Sezai Dinç ve eşi Binnur hanım çocuklarının mutlu gününde pamukovahaber objektiflerine birlikte poz verdiler.    Geceye katılan konukları tek tek selamlayan Sezai ve Binnur Dinç ile dünerleri Tevfik ve Sacide Köksal ın da çocuklarının mutlu günü yüzlerinden okunuyordu.
www.Pamukovahaber.com olarak Özlem ve İlker e mutluklar diliyoruz. 
  
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2010, 22:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet gürle
mehmet gürle - 13 yıl Önce

ortaokul arkadaşım sezai kardeşim oğlunun mürvetini görmesi beni mutlu etti yeni çiftleri tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim şişli ayazağa ilköğretim okulu öğretmeni vindov mehmet

SIRADAKİ HABER