banner392

Nikahtan sora ilk Türk Bayrağını öptüler.

Belkide ilk defa bir düğünde nikah töreninden sonra bir birlerini öpme yerine kendilerini belediye başkanı tarafından hediye olarak gönderilen Türk Bayrağını öpen Türk polisi damat ile Türk öğretmeni gelin şahitleri tarafından ve salondaki davetliler tarafından büyük alkış aldılar.

Nikahtan sora ilk Türk Bayrağını öptüler.

Daha önce Pamukova Emniyet müdürü iken tayini çıkarılan Yüksel Usta’nın polis oğlu Mehmet ile 75. Yıl Ortaokulunda öğretmen olan Tülay’ın Pamukova Kültür Salonunda yapılan düğün töreninde nikah töreni için ara verildi. Pamukova Belediye başkanı adına nikah törenini Osman Yılmaz yaptı. Şahitler önünde yapılan törenden sonra evlilik cüzdanlarını vermesi için Kaymakam Tuncay Dursun sahneye davet edildi. Kaymakam eşlere cüzdanlarını verirken kısa bir konuşma yaptı. “Eşlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ancak başbakanımız 3 çocuk istiyor. Bende devlet görevlisi olarak 2+1 çocuk temennisinde bulunuyorum” dedi. Yeni çiftlere evlilik cüzdanlarını uzattı.

Ancak kaymakam beye nikah müdürü Osman Yılmaz belediye başkanı tarafından hediye olarak gönderilen bir paketi de vermesini rica etti. Kaymakamın yeni çiftlere verdiği paketi damat açtı ve içinden kırmızı beyaz Türk bayrağı çıktı. Türk bayrağını açtıktan sonra başına götürüp öpmesi şahitler ve davetiler tarafından alkışlandı. Bayrağı eline alan gelin de bayrağı başına kaldırıp üç kere öptü ve salondan daha büyük alkışlar geldi.

İlk defa gelin ve damadın nikahtan sonra birbirlerini öpme yerine önce bayrağı öpmelerine çok sayıda davetli şahitlik etmiş oldular.

Yeni evlenen çiftler, Mehmet Yüksel ile Tülay Ergin'e Pamukovahaber olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2019, 20:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Aydın BİLALOĞLU
Aydın BİLALOĞLU - 11 yıl Önce

tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim

SIRADAKİ HABER