banner392

Sedaş Çalışanları Gazi Mustafa Kemal’i Andılar.

SEDAŞ çalışanları da Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce birimlerinde “Gazi'nin hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete ve ülkemizin bin yıllık medeniyet birikimine, Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkılması için 10 Kasımda ayaktayız” diyerek, Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 79.yıl dönümünde saat dokuzu beş geçe, saygı ve rahmetle anmak üzere saygı duruşunda bulundular.

Sedaş Çalışanları Gazi Mustafa Kemal’i Andılar.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” nedeniyle tüm SEDAŞ çalışanlarına hitap ederken, “Gazi Mustafa Kemal, bu ülkenin ve milletimizin ortak değerlerinden biri olup, umutların tükendiği bir dönemde yeni bir uyanışın fitilini ateşleyen, azmi, kararlılığı, cesareti ve Aziz Milletimize olan sonsuz inancı ile kurtuluş destanını yazan,  mazlum bir milleti tekrar mağrur bir millet haline dönüştürmüş, hem askeri hem de devlet adamlığı alanındaki üstün dehası sayesinde, ülkenin bağımsızlığını kazanmasını sağlamakla kalmamış, çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirdiği modern bir devlet kurarak Ülkemizi dünya ile bütünleştiren büyük bir liderdir. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.” dedi. 

SEDAŞLILAR, “Türkiye'nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve Gazi Mustafa Kemal'in ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi, çocuklarımıza da birlik ve beraberlik içinde güzel bir gelecek hazırlamak için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Bu nedenle şirketimizin sloganı; Enerjimiz Sürekli Çalışan Türkiye için!” dediler.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 20:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER