banner392

Kar da konuşan fotolar ortaya çıktı.

Bu yıl yağan kar’dan sonra çok ilginç görüntüler ortaya çıktı. Her zaman konuşan görüntüler vardır. Önemli olan o görüntüleri yakalayabilmek. Fotoğraflayabilmek. Fotoğrafla o anları yakalamaktır bunun adı da sanattır. Biz sanatsal çekim yaptığımızı iddia etmiyoruz. Sadece bu görüntülerde haberlere konu olanları ayırıp geriye kalan bizce farklı anlatımları olan fotoğrafları “ Konuşan Fotolar” diye ayırdık. Sizlerin beğenisine sunmak istedik…

Kar da konuşan fotolar ortaya çıktı.

Bizce farklı anlatımlar o anlık deklanşöre bastığımız anlarda yapılan davranış ve hareketlerdi. Saniyeler içinde yapılan hareketin donmuş kalmış halleriydi Belki de onlar birer unutulmayacak anılardır.

Yağan karlar altında bir evin bacasından dumanla birlikte çıkan alev dikkat çekici, Camiden dedesi,babası ve torunları ile gelen 3 kuşak bir arada görüntüsü de dikkat çekici, yine bembeyaz karlar altında bazı evlerin bacalarından çıkan beyaz duman, yine inşaat halindeki binaların kar yağışı ile çalışmaları durdurması, Pamukova TAK ‘ı üzerinde “Pamukova” yazısının tamamen kardan adam gibi olması bizce konuşan fotoyu anlatıyor. Pamuk gibi Pamukova’yı hatırlatıyor. Kar sefası yapan ve onu dışarıda çay içerek kutlayan, tadını çıkaran fotolar yine “ konuşan fotolar “ olmaya hak ediyorlar.

Seçtiğimiz 12 kare fotoğrafta 1. obje tabi ki kar, diğer ilginç olanları ise sizlerin seyrine bırakıyor görüntüler altında yorum kısmında eleştirilerinizi bekliyoruz.

BİR BİRİNDEN GÜZEL GÖRÜNTÜLERİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.

(Yorumlarınızı bekliyoruz) 
Bu adamlar nereye bakıyor?
Çatıda yangın mı var ?
Pamukova karlar altında 
Dede, Baba, torunlar

Kar Yağdı İnşaat Paydos
Kayma Düşersin.
Unutmayın Doğal Gaz acil servisi 187

Çocuklar Karla oynamayı severler.
Karda Çay keyfi
Karda Kayak Yapacaklar.
Pamukova ya kuş bakışı
Karda beyaz, duman da beyaz.
  


Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 09:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER