banner392

Örümcekleri hiç böyle gördünüz mü?

Pamukova da ilkbaharın yağmurlu havasından sonra biraz eski yağmurdan kalan nemli ve sabahın erken saatlerinde yeni açmış bahar çiçekleri üzerinde sabah kahvaltıları için ağlarını örmüş örümcekleri sanırım bir çoğumuz hiç böyle görmemişizdir.

Örümcekleri hiç böyle gördünüz mü?

Şahsen ben hayatımda örümceklerin bu kadar birlikte ve özellikle sabahın erken saatlerinde böyle kahvaltılarını beklediklerini hiç görmemiştim.

Bu sabah her zaman gittiğim köyüme farkli bir güzergah seçerek Mekece yolu üzerinden İsabalı ve Akçaya mahallasi yolundan devam ederken, Pamukova nın adından çok söz ettiren Akçakya da sit alanı bölgesine girdiğim anda çok güzel doğal ortamda açmış çiçekler, gelincikler arasında çok ender görülebilecek bir örümceklerin hakim olduğu bir manzara ile karşılaştım.

Sabahın çiğli havasında yer yer otlar üzerinde çiğ damlalarının boncuk gibi görüldüğü ve örümceklerin ağlarını ördükleri danteller arasında da damla dala görülen çiğ damlarlını kameramla çekmeye çalıştım.

Ancak çekimi yaptığım esnada peşimden gelen bir özel arabada duran tanıdık bir dostumun verdiği selamdan sonra ilk söylemi de “hocam bende fark ettim. Bu sabah yerde otlar üzerinde çok sayıda örümcek ağlarız gördüm. Sizde fark etmişsiniz. Ancak bu görüntüler mutlaka bir şeyler anlatıyor olmalı. Ama görüntüler çok güzel mutlaka bunları paşlaşın ve haberinizde de köyümüz Akçakaya’dan da bahsedin” dedi.

Tabi ki böylesine güzel ender görüntüler, kimbilir kaç kişi tarafından merak edilmiştir. Bende bu görüntüleri pamukovahaber.com okuyucuları ile paylaşırken merak edenlere bö görüntüleri Pamukova’nın güzel 30 mahallesinden biri olan Akçakaya mahallesinden birkaç tane daha doğa manzarasını paylaşarak göstermek istedim. Bu manzaraları görmek isteyenlerin güzel mahallemizde yaşamak isteyenlerin mutlaka gelip görmelerini tavsiye ediyoruz. Adres Pamukova Akçakaya mahallesi.  

İŞTE AKÇAKAYA DAN GÜZEL İLKBAHAR MANZARALARI VE ÖRÜMCEKLERİN DÜNYASINA GİREN PAMUKOVAHABER KAMERALARINDAN GÖRÜNTÜLER.












Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 00:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER