banner392

Köy Camisinin Üzerine Kavak Devrildi.

Fırtınanın devirdiği kavak, elektrik tellerini koparttıktan sonra cami üzerine yıkıldı. Köyde bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

Köy Camisinin Üzerine Kavak Devrildi.

Pamukova da bu sabah saatlerinde başlayan fırtınalı yağış Eskiyayla köyünde yol kenarında bulunan kavak ağacının devrilmesine neden oldu.

 

Devrilen ağaç elektrik tellerinin kopmasına, yolun ise bir süre kapanmasına neden olurken caminin üzerine düştüğü anda ise şans eseri su deposunun ağacın hızını kesmesi sonucu yeni yapılmış minare yıkılmaktan son anda kurtuldu.

 

Eskiyayla muhtarı İsmail Camcı “Bugün sabah saatlerinde başlayan fırtınalı yağış sonucu köyün ortasında bulunan caminin üzerine devrilen ağaç maddi hasar meydana getirdi. Ancak ağacın yıkıldığı anlarda Allahtan yoldan geçen canlı olmadığı için can kaybı olmadı. Caminin üzerine yıkılan ağaç daha ön cephede bulanan su deposuna çarpmış ağcın hızını kesen su deposu olmasaymış, ağaç camiye ve minareye büyük zarar verebilirdi. Yine de yol kenarında bulunan bu kavak ağacı yol boyu serili olan elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Köyde 6 saat kadar elektik kesintisi yaşandı” dedi.

 

“Daha önce muhtarlık olarak biz bu şekilde yola yakın bu ve başka ağaçların kesilmesi için gerekli uyarılara yapmıştık. Şimdi bu olay bir ders oldu. Yeniden aynı konumdaki olan vatandaşlara uyarılarımızı yapacağız. Eğer yola yakın konumdaki ağaçlarla ilgili önlem almazlarsa sorumluları onlar olacaktır” diye yeniden uyardı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 21:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER