banner392

TEDAŞ Genel Müdürü SEDAŞ Projelerini çok başarılı buldu.

SEDAŞ İcra Başkanı ve yöneticileri ile bir araya geldiği ziyarette açıklamalarda bulunan TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, SEDAŞ’ın yatırım projeleri konusunda başarılı olduğunu belirtti ve SEDAŞ yöneticilerini tebrik ederken, SEDAŞ’ın görev bölgesinde başarılı çalışmalarla elektrik altyapısının güçlendirilmeye devam edileceğini kaydetti.

TEDAŞ Genel Müdürü SEDAŞ Projelerini çok başarılı buldu.

 TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu’na TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir ile Yatırımlar İzleme Dairesi Başkanı Orhan Kaldırımda eşlik etti. TEDAŞ yöneticilerine bölgenin mevcut durumu ve gelişmeler anlatıldı. Heyeti ağırlamaktan ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmekten duydukları memnuniyeti dile getiren SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, “Mevsimsel şartlara göre bu yılda bölgemizde kar ve buz yükünün verdiği zarar ve buna bağlı lokal sorunlar oldu.  Önemli olan çözümlerin derhal devreye alınması ve gerekli tedbirlerin hayata geçirilmesi olduğu için SEDAŞ’ta bu anlamda gerekli aksiyonları alarak özverili bir  mücadele vermiştir.  Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇALIŞANLARA ZİYARET

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın bölgede yaşanan  ve TEİAŞ hatlarında oluşan hasarlara ait durumla ilgili konulara hassasiyetle yaklaştığını dile getiren TEDAŞ Genel Müdürü Leventoğlu, “Kışın, kar ve buz yükünün yıkıcı etkisi Bakanlık düzeyinde ele alındı. Doğal afetle başarılı bir mücadele verildi. Sakarya’da TEİAŞ’a ait 7 iletim hattının  7’sinde de arıza oldu ve bu sorunları çözdük. Gerekli aksiyonlar alınıyor. Sorunu da kısa sürede çözdük. SEDAŞ’ın çalışmalarını da yerinde gördük.  Çalışanları sahada yerinde ziyaret ettik. SEDAŞ’ın kış koşullarında  buz yükü ile hasar gören şebekesinde  zorlu ancak bir mücadele verdiğini sahada daha iyi gördük” dedi.

TEDAŞ GENEL NÜDÜRÜ KOCAELİ TM’yi İNCELEDİ

TEDAŞ Genel Müdürü Leventoğlu, TEDAŞ Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt ve SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk ve diğer yöneticiler yatırım çalışmalarının bulunduğu bölgelere ziyaretlerde bulundu. SEDAŞ'ın yatırıma ait proje çalışmalarını beğendiğini  belitti ve “SEDAŞ Yatırım Projelerinde Çok Başarılı. Tebrik Ederim” dedi. TEİAŞ Kocaeli TM’yi  gezen ve dağıtım hatlarını da yerinde gören Leventoğlu yapılan çalışma için “çok başarılı, SEDAŞ’a kaliteli bir iş ortaya koymaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

“SEDAŞ BAŞARILI BİR MÜCADELE VERDİ”

Sahada çalışanlarla ilgilenen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Leventoğlu; “Asıl amaç arızanın oluşmamasıdır. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. SEDAŞ’ın bölgesinde başarılı bir mücadele verdiğini gördük. Yöneticileri ve çalışanları tebrik ediyorum. Bizim için esas önemli olan konu yatırımların artarak devam etmesidir. Kış mevsiminde hangi noktalara ulaşmak zorsa buralarda arızalar yaşanmayacak şekilde elektrik altyapısı hazırlamaya çalışmalıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 01:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER