banner392

Şoförler Odası Ridvan Şahin’le yola devam dedi.

Pamukova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına tek aday olarak çıkan eski başkan yeniden başkan olarak seçildi.

Şoförler Odası Ridvan Şahin’le yola devam dedi.

Bugün Pamukova da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Olağan Genel Kurulu yapıldı. 191 üyesi bulunan oda seçimine diğer ilçelerde oda başkanlarıda katıldılar.

Saygı duruşu ve İstklal Marşının okunmasından sonra başlayan Kongre de divan başakanlığına SASOB Başkanlı Hasan Ali Şan getirildi.

Üyeliklere ise Başkan vekili Muhittin Kılıç, Divan katipliğine İsmail Bulur, Fazli Demirci, Sabri Günay seçildi.

Divan başkanı gündem maddelerini açıklandıktan sonra maddeler tek tek ele alındı. Kesin hesap bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Geçmiş döneme ait yapılan hizmetler anlatıldı. Gelir gider hesapları üyelere okundu üyeler oy birliği ile kabul ettiler.

Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde tek bir üye söz aldı. Söz alan üye sorudan çok üyeler olarak birlik ve beraberlik içinde sorunları çözmekten yana olduğunu söyledi.

Üçünçü dönem yeniden Başkanlığa seçilen Ridvan Şahin üyelere teşekkür konaşması yaptı. Şahin: Her zaman Şöför esnafının yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Odanın kıt imkanlarla yolda kalan şöför esnafını yolda bırakmakam için çalıştklarını söyledi.

Olağan kongreye Pamukova lı sayesetçilerde ilgi gösterdiler. CHP Başkan adayı Erdoğan Isır, MHP Başkan adayı Abdullah Bolal ve İlçe Başkanı Orhan Sezer, Saadet Parti başkan adayı Ahmet Şen ve ilçe başkanı Kemal Taş ta kongreyi izleyenler arasındayı.

Yapılan Olağan Kongre sonucu yeni seçilen yönetim şöyle.

Başkan: Ridvan Şahin

Yönetim Kurulu Üyeleri

1-Mevlüt Ekşi

2-Mehmet Faik Yüksel

3-Veysel Kalender

4-İbrahim Ay

5-Adem Güneş

6-Hüseyin Ateş

Denetim Kurulu

1-Muhammet Yıldız

2-Adnan Günsür

3-İsmail Er 


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 01:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
RİDVAN ŞAHİN
RİDVAN ŞAHİN - 10 yıl Önce

emel hanim teşekkürler. senin gibi,dürüst ,seviyeli kişilerede toplumumuzun,pamukovamizin ihtiyaci var.

emel atay
emel atay - 10 yıl Önce

ridvan ağbi hayırlı olsun başarıların devam etsin

SIRADAKİ HABER