banner392

Saski “Su saatleri taşeron tarafından takıldı” açıklaması yaptı

Bayramın 2. Günü Pamukova da Salim Süren adlı vatandaşın Su saatinin su kaçırması haberine Saski tarafından ilgi gösterilerek, arızanın düzeltildiği açıklandı.

Saski “Su saatleri taşeron tarafından takıldı” açıklaması yaptı

1 Nisan 2014 ten sonra Pamukova Belediyesi tarafından işletilen sular idaresinin Büyükşehir Belediyesine geçmesinden sonra Pamukova da ki su saatleri değiştirilerek SASKİ ye devredilmişti.

 

Pamukova’nın içme suyunu devir alan SASKİ abonelerinin de saatlerini değiştirerek hizmete başlamıştı.

 

Ancak su saatlerinin değiştirilmesinden sonra ilk defa Pamukova da Yenice Mahallede bayramın 2.günü Salim Süren adlı vatandaşın akşam saatlerinde su saatinin su kaçırmasından sonra gece Salım Süren su saatinin su kaçırdığını ancak gece olması ve bayram olması nedeni ile yetkilileri arayamadığını açıklaması üzerine pamukovahaber olarak bizde haberi yayınlamıştık.

 

SASKİ tarafından haberin dikkate alınarak Salim Süren adlı vatandaşla görüştükten sonra arızanın giderildiği açıklaması yapıldı.

 

Açıklamada su saatlerinin değişimi işinin taşeron bir firmaya verildiğini, taşeron firma çalışanlarının hatasından kaynaklanan bir arıza meydana gelmiş olduğunu gördüklerini söyleyen SASKİ yetkilileri

 

Vatandaşların meydana gelebilecek bu tür arızalar ve su kesintileri ihbarlarını doğrudan ALO: 185 nolu telefondan bildirmeleri sorunun çözü konusunda daha hızlı olacağı bildirildi.

 
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Recep ÇETİN
Recep ÇETİN - 9 yıl Önce

defalarca arıza bildirimde bulundurmama rağmen hala ilgilenen yok. olmaz olsun saski. ....

SIRADAKİ HABER