banner392

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı Törenlerle kutlandı.

Pamukova da Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 171. yılı nedeniyle düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı Törenlerle kutlandı.

Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Merkezindeki Kutlama alanında düzenlen törene Belediye Başkanı Adına Osman Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Bildik, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı, Mustafa Ceylan, İlçe Tarım müdürü, Ümit Erol, daire amirleri, polis memurları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldılar.

Tören alanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Bildik, "Polis teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu bir hafta olarak gerçekleşiyor. Şehitlerimiz için mevlit okutuldu, Hafta çerçevesinde çeşitli etkinlikler olacaktır" diye konuştu.

Törenden sonra Emniyet Müdürlüğünde kutlamalar kabul edildi.

Belediye Başkanı Adına Osman Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Bildik, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı, Mustafa Ceylan, İlçe Tarım müdürü, Ümit Erol, Emniyet Müdününü makamında ziyaret ettiler. Polislerin günleriniz kutladılar, onların sıkıntılarını dinlediler. Sohbet ettiler. Gün dolayisiyle emekli polisler, belediye zabıta memurları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de Polis Teşkilatının 171, yılını kutlamak için ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Emniyet müdürü Eyüp Bildik ise misafirlerini makamında karşıladı. Misafirlerle günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

Polis Teşkilatının 171. Yılı Etkinlikleri  hafta boyunca devam edecek.











 
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER