banner392

Polis Teşkilatının 169. Yılı Kutlamaları başladı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. Yılı nedeniyle Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Aydın Ertürk Kaymakam Tuncay Dursun ve İlçe de bulunan diğer kurum amirlerini ziyaret etti.

Polis Teşkilatının 169. Yılı Kutlamaları başladı

Hafta nedeniyle ilk olarak Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun’u ziyaret eden Emniyet Müdürü Aydın Ertürk ve personeli daha sonra Pamukova Garnizon Komutanı Mutlu Artanı ve Pamukova İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ceylanı makamında ziyaret etti. 



Daha sonra ise Pamukova Adliyesinde bulunan Pamukova Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Muşul’u, Cumhuriyet Savcısı Ersin Sağlam’ı, Hakim Deniz Baştemir’i, Hakim Harun Bayram’ı makamında ziyaret etti.

 

İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, Emniyet Müdürü Aydın Ertürk ve personelinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Emniyet Müdürümüz nezdinde Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan arkadaşlarımızın da kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

 

4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası bugün saat 9.00 da Atatürk büstü önüne çelenk konup günün anlam ve önemi anlatılacak. Kutlamalar hafta boyunca devam edecek.  

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 02:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER