banner392

Pamukova’nın yeni nüfus müdürü Handan Mişe

Pamukova Nüfus Müdürü Orhan Taşdemir emekli olduktan sonra yerine atanan yeni Müdür Handan Mişe Pamukova'yı çok sevdi.

Pamukova’nın yeni nüfus müdürü Handan Mişe
 Pamukova ya Aralık ayında atandıktan sonra Adapazarı'nda ikamet etmeye devem eden Mişe Pamukova ya taşınma kararı verdi. Geldiği günden beri Pamukova'yı ve insanlarını da yakından tanıdığı ve yakın zamanda Pamukova ya taşınmaya karar verdiğini söyledi.

“ Malatya doğumluyum ancak Pamukova’ya görevim dolayısıyla ilk geldim gördüm ki Pamukova doğal güzellikleri olan ve İstanbul gibi dünyanın bile gözdesi olan metropole yakın bir yer, konumu ve insanları ile güzel olan bu yerde işime de yakın olmak için taşınmaya karar verdim.”Dedi.

YENİ NÜFUS MÜDÜRÜNÜN KIS ÖZE GEÇMİŞİ ŞÖYLE.

Handan Mişe, Malatya doğumlu olan ve Fırat Üniversitesi Fizik Mühendisliği ni bitirdi. İlk kamu görevine 2007 de Bursa Osmangazi Nüfus Müdürlüğünde başladı. 5 yıl V.H.K.İ bilgi işlem bölümünde çalıştıktan sonra Adapazarı Nüfus Müdürlüğüne atandı. Adapazarı Nüfus müdürlüğünde de 3 yıl çalşıtıktan sonra Pamukova da uzun süre çalışan ve Aralık ayında emekli olan eski Nüfus Müdürü Orhan Taşdemir in yerine atandı.

Pamukova'nın çiçeği burnunda yeni müdürü Handan Mişe bekar ve 7 Aralık 2015 tarihinden beri Pamukova Nüfus müdürü olarak görev yapıyor. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 08:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
jk
jk - 8 yıl Önce

acaba, müdi̇re hanimmi desek

Vahdet Kuru
Vahdet Kuru - 8 yıl Önce

bir kez bankada karşılaşmıştık , medeni ilişki kurabilen, çağdaş, çevreyi tanımaya çalışan, halka yüreğiyle yaklaşan sempatik bir müdür olarak tanımıştım;)
hayırlı olsun müdire hanıma.

SIRADAKİ HABER