banner392

Pamukova Nazan Öğretmeni kaybetti.

Emekli öğretmen Nedim Taşkın in eşi emekli öğretmen Nazan Taşkın hayatını kaybetti.

Pamukova Nazan Öğretmeni kaybetti.

Daha önceki bir rahatsızlığı nedeniyle Kocaeli Araştırma Hastanesinden randevu aldıktan sonra muayene için Pazartesi günü hastaneyi giden Nazan öğretmen Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Pamukova İlkokulu müdürlerinden Merhum Hikmet Türker’in kızı olan, yıllardır öğretmenlik yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan ve çevresinde ise çok sevilen bir insan olan Nazan Taşkın Sakarya Özel İdareler müdürlüğünde (Eski ismi)  mühendis olarak çalışan Nalan Türker’inde ablası olan Nazan öğretmen çarşamba günü akşam ezanından sonra Pamukova çarşı camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

 

Nazan öğretmeni son yolculuğunda yalnız bırakmayan yakınları ve dostları onun tabutunu mezarlığa kadar omuzlarında taşıdılar. Emekli öğretmen olan eşi Nedim Taşkının ise üzüntüsü yüzünden okunuyordu.

 

Pamukovahaber.com olarak Merhum Nazan öğretmene Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz. 
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İBRAHİM KAŞIK
İBRAHİM KAŞIK - 10 yıl Önce

değerli̇ kardeşi̇m nedi̇m hoca eşi̇ni̇n vefatindan dolayi üzüntülüyüz ai̇lece hepi̇ni̇ze başsağliği ve sabirlar di̇li̇yoruz kemali̇yeden üzeyi̇ri̇n oğlu i̇zmi̇t kocaeli̇,

erdal alan
erdal alan - 10 yıl Önce

çok değerli ilkokul öğretmenim .geç duydum çok üzüldüm katılamadığım için allahtan rahmet.geride kalanlara allah sabır versin. nedim hocam başınız sağ olsun çok üzgünüm..

canan kaya  akdeniz
canan kaya akdeniz - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesin .çok sevdiğim bir öğretmendi.ailesine sabırlar dilerim.

SIRADAKİ HABER