banner392

Pamukova Mahallesindeki İftara Yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi ile Pamukova Belediyesinin birlikte düzenledikleri “Mahallemde İftar Var” programına yoğun katılım olunca belediye parkında da iftar sofraları kuruldu.

Pamukova Mahallesindeki İftara Yoğun ilgi

 Ramazanın 8. Gününde düzenlenen Pamukovadaki iftar programında daha önce ilan edilen Elperek Mahallese, Ankara Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü önünden belediye önüne kadar açılan iftar sofralarına Belediye karşısındaki parkta da sofralar açıldı.

Pamukova da iftar duyurusu yapıldıktan sonra belediye tarafından sabah saatlerinde başlayan hazırlıklar aralıksız devam etti.

İftara binlerce aile katıldı. İftara saatler kala alanlara gelen vatandaşlar yer kapabilmek için de erken geldiklerini söylediler.

İftardan saatler önce Büyükşehir Belideyi Başkanı Zeki Toçoğlu ile Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ve meclis üyelerinden bazılari ile birlikte masaları gezen ve tek tek vatandaşlarla selamlaşan Zeki Toçoğlu zaman zaman vatandaşlarla hoş sohbet ettiler. bazı vatandaşlar ise günün anısına hatıra fotoğrfaları çektirdiler.

İftar öncesi değişik yerlerde açılan yemek dağıtılan alanlarda ezan yaklaştıkça çok hummalı bir çalışma olduğu gözden kaçmadı.

Birçok yemek dağıtım bölgesinde yemekler tükendi.

İftar saatinde belediye önünde atılan 1 top atışı ile ve ezan sesi ile Pamukova da Orucun 8. Günü geride kaldı.

İftardan sonra ise çeşitle gösterilerle ramazan etkinliği devam etti.






















 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 23:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER