banner392

Pamukova ‘Gucum Şevket’ ini kaybetti.

Pamukova nın sevilen esnaflarından olan 40 yıllık demirci ustası Şevket Özkaynak hayatını kaybetti.

Pamukova ‘Gucum Şevket’ ini kaybetti.

Salih ve Sedat Özkayank ın babaları olan ve Pamukovalılar tarafından da Gucum Şevket olalar tanınan Şevket Özkaynak küçükle küçük, büyükle büyük olan yaşam dolu bir insandı. Genelde hitaplarında güler yüzle “Gucum nasılsın, Gucum hayırlı işler” gibi ünlemleri çok kullandığı için Pamukova da Gucum Şevket olarak tanınırdı.

Gucum Şevket bir süredir hasta olduğu için tedavi de görüyordu. Cumartesi günü evinde yeniden rahatsızlanması ardından hayatını kaybetti.

Fevziye köyü doğumlu olan ve 71 yaşında vefat eden demirci Şevket in cenasezi Pazar günü Çavuşoğlu camiinde kılanan öğle nazmından sonra yukarı mezarlığa defnedildi.

Çok sayıda sevenin katıldığı cenaze töreni sırasında Camii önü sevenleri ile doldu taştı. Araçlara koyacak yer bulamayan yakın dost ve tanıdıkları Gucum Şevket i sol yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Pamukovahaber olarak Merhuma Allah tan rahmet dilerken, yakınlarınada başsağlığı diliyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 00:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
erdal alan
erdal alan - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesin..

RİDVAN ŞAHİN
RİDVAN ŞAHİN - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesin nur içinde yatsin .ömrü hep mücadele,yeniliğe karşi arayiş içinde geçti.mütevaziliği dolasiyla gucum diye hitap etmesi ile gucum şevket olarak hakkin rahmetine kavuştu ,pamukovanin bir yapi taşina veda ettik.

cüneyt GÜRSOY
cüneyt GÜRSOY - 10 yıl Önce

şevket amca artik bize kimse senin gibi gucum demiyecek senin elinde büyüdük sanirim kelimelerin bittiği an huzur içinde yat amca seni asla unutmayacaz

SIRADAKİ HABER