banner392

Pamukova da yılbaşı öncesi en dikkat çeken pastalar oldu.

Pamukova esnafı yılbaşı için hazırlıklarını yaptı. Nede olsa sıra dışı bir günde müşterilerine değişik ürünler sunmak için günler öncesinden hazırlıklarını yapanlar oldu. Yılbaşı öncesi kuru yemişçiler, meşrubatçılar yanında en çok dikkat çeken pastaneler oldu.

Pamukova da yılbaşı öncesi en dikkat çeken pastalar oldu.
İpekçiler bu sene yılbaşı öncesi hazırlıklarına beş gün önceden başladılar. Yılbaşına özel pasta ustasını bile İstanbul dan transfer eden İpekçiler Pastanesi yetkilileri yüzlerce çeşit pastayı 19 çalışanı ile hazırladılar ve tezgahlarde sergilediler.
 
Usta başı Yakup Şahin Belediye parkı karşısındaki imalathanede çalışanlarının başında hijyenik bir ortamda harıl harıl çalışarak ortaya yüzlerce çeşit pasta çıkardı.
 
İpekçilerin İstanbuldan transfer ettikleri Antalya lı pasta ustası Ali Şener maharetini gösterdi çilekli, muzlu, kremalı pasta çeşitleri ile yılbaşının en dikkat çeken pastanesi olmayı başardılar.
 
Ustabaşı Yakup Şahin “Yıl başına özel çok çeşitli pastalar yaptık, 400 ile 500 çeşit pasta ürettik. Yılbaşının simgelerinden olan birde Noel baba getirdik çocukları sevindirdik. Noel Baba çocuklara hediyeler dağıttı ve onları sevindirdi. Bu sene yıl başına hazırlıklı girdik ve müşterilerimizi memmun etmek için çok çalıştık. Umarım onlarda mutlu olmuşlardır” dedi ve Herkesin yeni yılını kutladı. Alışveriş yapan müşteriler ise gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.
 
Pamukova güzel bir ortamda yeni yıla girmiş oldu.

  
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2013, 02:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER