Has Parti 19 Mayıs mesajı
Çitçi sorunlarına çözüm istiyor
Yüksel Keskin konuklarına kurban etini ikram etti.
Fevziyespor 2 Şeyhvarmazspor 2
18 Mayıs 2012 Cuma
E-GAZETE
› Alışveriş Siteleri› Haber Siteleri› İş İlanları Siteleri› Pamukova SiteleriKent Konseyinden Pamukova’yı uçuracak projelerPamukova Kent Konseyi Yürütme Kurulu yaptığı Olağan Toplantısında Pamukova ya süper projeler konularını görüştü.
Başkan Süleyman Birol Uyar'ın başkanlığında toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulundan, 13 Şubat 2012 Pazartesi günü öğrencilere yönelik Kültür Salonunda saat 14.00 yapılacak Pamukovalı olup ta Üniversiteyi bitirmiş veya okuyanların Pamukova’nın geleceği için oluşturulabilecekleri projeleri görüşmek üzere bir toplantı yapılacağı açıklandı.
Herkese açık olacak toplantıda öğrencilerin mutlaka katılması istendi.
Pamukova Kent Konseyi adına konuşan Başkan Uyar; birçok sıra dışı projeyi şöyle açıkladı.
1. Çiftçi evi projesi (Çiftçiye yönelik proje)
Polisevi var, Öğretmenevi var, Hakimevi var. Orduevi var. Şu var. Bu var. Ama Çiftçi evi yok. İlk defa Türkiye’de Çiftçievi projesi bizim olsun. İçinin doldurulması daha sonra olsun. Bu proje ile ilgili ayrı bir yer istiyoruz. Binalar için gerekirse bu projeyle biz markaya başvururuz. Marka Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bu projemize destek verecektir. Çünkü ilk defa böyle bir proje olacak diye düşünüyoruz.
2.Pamukovanın Geleceği Projesi: BuProjemiz Pamukovalı olup ta Üniversiteyi bitiren veya üniversite de okuyanların Pamukova’nın geleceği için oluşturabilecekleri projelerden olacaktır.
Bu amaçla 2012 olağan toplantısının 13 şubat pazartesi günü saat 14.00 de Kültür Merkezinde yapılmasına
3.cüsü Marka: Rüzgar Enerjisi Projesi; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na projeler üretilecek. Burada bölgemizde Rüzgar Enerjsi ile ilgili proje üretmeyi düşünüyoruz. Başarabilirsek Pamukova’nın bölgesel enerji ihtiyacı karşılanabilir.
4.cüsü: Diyaliz Merkezi projemiz: Bu konuda Pamukovalı birçok böbrek hastamız var. Hastalarımızın burada dializ alması için Hastanemizde dializ merkezi kurulması için çalışma yapmalıyız.
5.Cep Sineması Kurulması: Bu projemiz ise belediye meclis üyemiz ve yönetim kurulu üyemiz Şenol beyin bir projesidir. Kültür Merkezinde cep sinema düşünüyoruz. Kültür merkezi bir restore ile bu hizmet için kullanılabilir.
6. Akademisyenlerden Yardım: Bu projemiz Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne Pamukova’nın gelişimini sağlayabilecek projelerin akademisyenlerce yapılabilmesi için SAÜ ye bir yazı yazarak onlardan yardım istememiz olacak.
7.Meslek Edindirme Projesi: Bu projemizle çiftçiler için halk eğitimle işbirliği yapılarak besicilik, sütçülük, gençlerimiz için adli sekreterlik ve pazarlama programları yanında arı yetiştiriciliği için KOSKEB ten kredi alarak ilçemizin gelişmesinde yardımcı olmak istiyoruz.
8. TTK hakkında Bilgilendirme (Türk Ticaret Kanunu) Halkın bilinçlendirilmesi için bilgilendirici toplantılar yapılması
9. Komşu Cumhuriyetlerle Çiftçilerimizin iletişimini sağlamak için bir projemiz var.” Dedi.
Toplantıya başkan Süleyman Birol Uyar, Yürütme Kurulu Üyeleri; Zeki Özcan, Şenol Erol, Muhsin Gür katıldılar.
Bilgi için aşağıdaki mail ve telden arayabilirsiniz.
Mail: sbuyar@sakarya.edu.tr
Tel: 0 533 430 46 34
Yükleniyor...
Yorumlar yüklenirken lütfen bekleyiniz...
İLGİLİ HABERLER
|
![]() |