banner392

Hayatını kaybeden küçük Yunus Emre’nin ailesi sorumlulardan şikayetçi

Pamukova da parkta oynarken başına gondol tipi salıncağın çarpması sonucu hayatını kaybeden Yunus Emre Camcı’nın ailesi, parklarda çocuklar için tehlike oluşturabilecek oyuncakların kaldırılması için yetkililerden yardım bekliyor.

Hayatını kaybeden küçük Yunus Emre’nin ailesi sorumlulardan şikayetçi

 Oğlunu kurtaramadığını ifade eden Camcı, "O gondol, tanker gibi. Çok kişinin orada kafası yarıldı. Şikayetçiyim, oğlumun kanını yerde koymayacağım. O sırada çocuklar vardı orada. Oğlumu hiç bırakmıyordum. Yemek, temizlik yapmıyordum, her gün orada oğlumla beraberdim. Arkadaşlarıma 'burada çadır kuracağım, oğlumla her gün buradayız' diyordum. Her gün yemek yedikten sonra giderdik, orada salıncakta sallanırdı. Oğlumun peşini hiç bırakmıyordum. O, beni bıraktı gitti. Bir tanecik evladımdı, ciğerim koptu" ifadesini kullandı.


"PARKIN KALDIRILMASINI İSTİYORUM"

Camcı, parktaki oyuncakların çocukların oynayacağı tarzda olmadığını öne sürerek, şikayete rağmen belediyenin salıncağı kaldırmadığını iddia etti.

"Olaydan sonra salıncağı hemen kaldırıp götürdüler" diyen Camcı, "O, kafama çarpsa ben bile ölürdüm. Orada bir sürü küçük çocuk var, oynuyorlardı. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. Şikayetçiyim ve hakkımı arayacağım. Oğlumun hakkını alacağım" şeklinde konuştu.

Baba Serkan Camcı (35) da gondolun parkta oynanacak bir araç olmadığını ileri sürerek, "Bu, hurdadan yapılmış, ayrıca lunaparklar için yapılmış bir şey. Şikayetçiyim. Bu parkın kalkmasını istiyorum. Park yerine çiçek dikilmesini istiyorum. Yoksa bizim gibi çok kişinin canı yanabilir. Bu gondol yetişkinler için, çocuklar için değil. Kocaman demir aksamı, altında çapaklar, kaynakla tutturulmuş. Daha kimsenin canı yanmasın" değerlendirmesinde bulundu.

"AKLIMA GELEN BAŞIMA GELDİ"

Dede İsmail Camcı da acı dolu olduğunu, söyleyecek kelime bulamadığını dile getirdi.

"Aklıma gelen başıma geldi" diyen Camcı, "Diğer komşulara da söylemiştim, 'burada bir gün can yanacak' diye. Eşime de söylerdim, 'çocukları takip edin, burada bir gün kaza olacak' diye, o da bizim başımıza geldi, başkalarının başına gelmesin. Dilim, boğazım sıkışıyor. İçim yanıyor ama yine de ne çare" ifadesini kullandı.

Dede Camcı, oyuncakların kaldırılması için mahalle sakinlerinin daha önce girişimde bulunduğunu belirterek, aynı şekilde yaralanan başka bir çocuğun başına 12 dikiş atıldığını duyduklarını söyledi.

Bu işin arkasında olduklarını vurgulayan Camcı, "Pamukova'da bu tür tehlikeli oyuncakların kaldırılması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Dün Pamukova da annesiyle Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çocuk parkına giden Yunus Emre Camcı (4), gondol tipi salıncağın kafasına çarpması sonucu ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER