banner392

Emekli Öğretmen Abdullah Özdemir Öğretmenimizi Kaybettik.

Merhum Manifaturacı Lütfü Özdemir’in oğlu, Emekli nüfus müdürü Emine Özdemir’in eşleri, Tunus Büyük Elçiliğinde görevli Evren ve Eren Özdemir’in babaları, Belediye Meclis Üyesi Murat, Özdemir ile Aydın Özdemir ve Mustafa Özdemir’in ağabeyleri , Lütfü Urgan’ın kayın biraderi , Ali Urgan’ın dayısı Emekli Öğretmen Abdullah Özdemir hayatını kaybetti.

Emekli Öğretmen Abdullah Özdemir Öğretmenimizi Kaybettik.
 Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Abdullah Özdemir geçtiğimiz ay Tunus‘da ki oğlu Evreni ziyaret etmiş ve geldikten sonrada Pamukova’daki evinde istirahat e çekilmişti.

Yurdun değişik yerlerinde öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Abdullah Özdemir Pamukova da ikamet ediyordu.

Abdullah Öğretmen i son yolcuğunda yalnız bırakmayan yakınları, dostları bugün Çarşı Camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra onu ebediyete uğurladılar.

Pamukova Yukarı Mezarlığa defnedilen Merhum Abdullah öğretmen in cenazesine çok sayıda siyasi parti başkan ve temsilcileri de katıldılar.

Pamukovahaber.com ailesi olarak Pamukova'nın sevilen ve sayılan ailelerinden olan ebediyete uğurladığımız Abdullah öğretmenimize Allah'tan Rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 01:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
murat balaban
murat balaban - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesın cok degerli birbüyümüzü kaybettik allahtan ailesine sabır diliyorum

SIRADAKİ HABER