banner392

Cumhuriyetin 94. Yılı İstanbul da coşku içinde kutlandı.

Cumhuriyetin 94. Yılı İstanbul da daha bir coşkulu kutlandı. 29 Ekim Pazar günü sabah saatlerinde havanın yer yer sağanak yağışına ve 13 derecelere inen soğuk havaya aldırış eden olmadı.

Geçtiğimiz yıllar Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bazı devlet adamlarının hastalık sebepleri ile katılmama haberlerinden sonra bayram kutlamaları yer yer kesintiye uğramıştı. Ancak bu sene bayram daha bir serbest ve çoşku içinde kutlandı.

Türkiye’nin en kalabalık ve en çağdaş kenti olan İstanbul da okullarda öğrenilerin etkinliklerini izlemlek için gelen veliler, vatandaşlar programın ileri saatlerinde oyunlar ve marşlar söylenirken alanda çocukları ile birlikte halaylar çektiler İzmir Marşını Söylediler.

Maltepe de Nazmi Duhani İlk Okulunda 3. Sınıf öğrencilerinin öğretmenleri Nalan Burcu ile birlikte “ İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar” marşının bitiminden sonra alanda seyreden velilerde sahaya inip öğretmen ve öğrenciler ile birlikte o çoşkuya katıldılar.

İstanbulda Cadda Bostan da akşam saatlerinde büyük kalabalıklar elleridne Türk Bayrakları ile Bağdat caddesinde yürüdüler.

Beşiktaş, Ataşehir de sokaklara ellerinde bayrakları ile çıkan vatandaşlar Cumhuruyetin 94. Yılını kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER