banner392

Belediye de bayramlaşmaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Her sene geleneksel olarak yapılan belediyedeki bayramlaşmaya bu bayramda da Pamukovalılar büyük ilgi gösterdiler.

Belediye de bayramlaşmaya vatandaşlar ilgi gösterdi.
Başkanı makamında ziyaret eden büyüklerin yanında küçüklerde başkanın eleni öptüler. Başkan Cevat Keser büyüklere çikolata ve çay ikram etti. Küçüklere ise para verdi.
 
Belediye başkanı nı makamında ziyaret ederek bayramlaşanlar arasında her kesimden ziyaretçi vardı. Bayramın ikinci günü saat 12.00 sonra başlayan bayramlaşma ya önce belediye çalışanları geldiler. Belediye de 100 dolayında çalışan memur ve işçi başkanı makamında ziyaret ederek bayramlaştılar.
 
Daha sonra belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar başkanla bayramlaşmaya geldiler. Başkan gelenlere nice bayramlar temennisinde bulundu.
 
Bayram mesajında ise Cevat Keser Birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.
Keser: “Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız dini vecibelerimizi yerine getirme fırsatı bulduğumuz bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Mübarek Kurban Bayramının başta Pamukova’lı hemşerilerimiz olmak üzere dünyanın her bir köşesinde yaşayan soydaşlarımıza, gurbetçi kardeşlerimize ve yüce İslam âlemine sağlık mutluluk ve huzur getirmesini Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ediyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2011, 09:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yorumcu
yorumcu - 12 yıl Önce

siyasilerin geleceği bayramlaşmadan belli olur bu bayram diğer bayramlaşmaya göre çok zayıftı galiba gelecek karanlık allah çok büyük

SIRADAKİ HABER