banner392

Bandırma’dan Pamukova ya selam var.

Pamukovalı olup başka yerlerde, İşinden dolayı, zorunlu görevinden dolayı, ya da ekmeğini oralardan çıkaranlar var. İşte onlardan bir tanesi de Zeki Ünez. Askeriyeden emekli olduktan sonra beğendiği Bandırma da yaşamaya karar verdi.

Bandırma’dan Pamukova ya selam var.

 Şuan Bandırma ya yerleşen ve Bandırma’nın şehre giriş kısmında kalan tek AVM si Liman içinde Piza Piza yi işletiyor.

 

Zeki Ünez’i Çanakkale seyahatimiz sırasında ziyaret ettik. Bandırma da bir çay molası için Liman Alış-veriş merkezine girdiğimiz anda AVM nin son katında Piza Piza nın önünde karşılaştık. Meğer Zeke Ünez oranın işleticisiymiş. Tabi ki uzaklarda bir hemşerini ile hatta tanıdık ve yakının ile karşılaşmak çok güzel bir duygu.

 

 Zeki Ünez bizleri görünce önce şaşırdı, sonra çok sevindi. Tabi ki bizde hemşerimiz, kardeşimiz ile karşılaşmaktan çok mutlu olduk.

 

Bir çay için 5 dakikalığına uğradığımız Bandırma da yarım saat gibi bir süre kalarak hasret giderdik. Birde Zeki komutanın o güzel tattaki Pizasını yedik. Çayını içtik.

 

Ona sözümüz vardı. Bu görüntüleri yayınlama izni de aldığımız halde ancak yayınlama süresi şimdi geldi. Geçte olsa Pamukova’dan uzaklarda bir hemşehrimizi tanıdık ve dostları ile sayfamızda buluşturmak istedik.

 

İşte Zeki Ünez  Pamukova’dan yüzlerce km uzakta Bandırma dan görüntüleri. Zeki Ünez Pamukova lı tanıyan dost ve akrabalarına da ayrıca ayrı selamları var.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2015, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER