banner392

Ata’yı andık

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde Pamukova’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

Ata’yı andık
İkinci tören Pamukova Kültür Merkezinde düzenlendi.  Törene Pamukova kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Cevat Keser, Cumhuriyet Savcısı Şükrü Durmuş, Garnizon Komutanı Binbaşı Erkan Arıcı, İlçe Emniyet müdürü Yüksel Usta ve daire amirleri yanında parti temsilcileri ve vatanadşlar katıldılar.
Tören de  Anadolu Lisesi öğretmeni Vahdettin Kuruvelioğlu Atatürk’ün  ilke ve inkilaplarını anlattı. Pamukova Lisesi edebiyet öğretmeni Öznur Alkan ise Atatürk’ün Kültür ile ilgili görüşlerini anlattı. Elbirlik İlk Öğretim Okulu müdürü Necmettin Hıra Dünya Basınında Atatürk’ü anlattı.
Konuşmalardan sonra Teknik ve Meslek Lisesi Edebiyat öğretmenlerinden Ayşe Yasin ve Serpil Keleş eşliğinde öğrenciler Orotoryo sundular.
 
ATATÜRK’Ü ANMA HAFTASI DOLASIYLA HAFTA BOYUNCA ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 72. Yılında Pamukova da anma etkinlikleri devam edecek. Okullarda kitap sergileri açılacak, duvar gazeteleri çıkartılıp Atatürk’ün hayatı boyunca yaptığı yenilikler ve örnek kişiliği anlatılacak.
 
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2010, 00:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER