banner392

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yılı kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pamukova da büyük bir coşkuyla kutlandı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı kutlamada, yapılan gösteriler ve yarışmalar herkesi büyüledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yılı kutlandı.
Tüm yurt genelinde kutlamalara başlanan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri Pamukova’da da düzenlenen programlarla coşku içerisinde kutlandı.
 
Sabah saatlerinde başlanan kutlama törenlerine İlçe meydanında bulunan Atatürk Anıtına Pamukova Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunumu ile başlandı. Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir yaptı.
 
Kutlamalar, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, anaokulu öğrencilerinin gösterileri, İlkokulların folklor ekiplerinin renkli gösterileri ile devam ederken, renkli görüntülere sahne olan folklor gösterileri protokol ve alanı dolduran Pamukovalılar tarafından ilgi ile izlendi.
Düzenlenen kutlamalara Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye başkanı Cevat Keser, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, AK Parti İlçe başkanı Fatih Akın, CHP İlçe başkanı Mehmet Özuçar, MHP İlçe başkanı Orhan Sezer, DP İlçe başkanı Ahmet Bilaloğlu, SP İlçe başkanı Kemal Taş, DSP ilçe başkanı Hasan Öz daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.
Fotoğraflar: (Foto Yakup tarafından çekilmiştir)  
Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 00:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER