banner392

Yeniden Yapılandırma Başvuruları 25 Kasımda doluyor.

Vergi Dairesi Ekipleri 6736 sayılı kanunla devlete olan borçların yeniden yapılandırılmasını her ortamda anlatıyor. Vergi borcu olanların borçlarının yeniden yapılandırılması için başvuru 25 Kasım’da doluyor.

Yeniden Yapılandırma Başvuruları 25 Kasımda doluyor.

 Hükümetin ödenmeyen vergi borçları ve diğer borçlarla ilgili yaptığı düzenlemeye katılımın yüksek olması için işin uzmanları hafta sonunda da mesai yapıyor. Vergi Dairesi Başkanlığı ilgililere yeniden yapılandırmayı anlatıp, broşürler dağıttıyor. Yeniden yapılandırma ile devlete borcu olanlara büyük fırsat doğduğu anlatılıyor.

Pamukova Mal Müdürü Şaban Sel vargi borcu olanların  muhakkak 25 Kasım tarihine kadar başvuru yapılmasını önerdi.

30.06.2016 tarihi itibariyle gecikmiş vergi borçlarında Yurt İçi ÜFE oranında güncelleme, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezalarında önemli indirim, Peşin ödemelerde Yurt İçi ÜFE oranında hesaplanan tutardan ayrıca %50 indirim, Vergi aslına bağlı olmayan usulsüzlük ve özel usulsüzlük cezalarının %50’sinin silinmesi gibi birçok konuyu kapsayan 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyenler internet üzerinden de başvuru yapabiliyor.” Dedi.

 

NEREDEYSE HEPSİ

6736 kanunun yürürlüğe girmesiyle sadece vergi daireleri değil belediyelerde alacaklarını tahsil etmek için vatandaşı uzlaşmaya davet ediyor. Belediyeye su borcu, emlak ve çevre temizlik borcu olanlarda bu kanundan yararlanabilecek. Öte yandan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’da bir açıklama yaparak odaya üye aidat borcu olanların bu kanundan yararlanarak borçlarını taksitlendirebileceğini duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 22:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER