banner392

Pamukova ya 467. Şubesi açılan, Hakmar’a vatandaşlar akın etti.

Çarşamba Günü Pamukova da Hakmar Merketler zincirinin 467. Sininin açılışı sonrası vatandaşlar yeni açılan Hakmar Grubunun (Sivas Birlik, Tatbak, Unkar Gıda, Recber Bakliyat, Akmeltem Züccaciye, Halis Kuruyemiş, Yumtat Yumurta, Hak-Et, Hak-Piliç, Boztat, Kidemli Kırtasiye) ürünlerini görmek ve almak için mağazaya akın ettiler.

Pamukova ya 467. Şubesi açılan, Hakmar’a vatandaşlar akın etti.
 Pamukova da Haftada bir (Çarşamba günleri) kurulan Semp Pazarının olduğu gün köylerden de gelenlerin yoğun oluşu yeni açılan (Bim, Şok, 101 vb gibi) büyük marketlerden sonar Hakmarında açılması ile tüketici dahada bol çeşit, kalite, fiyat rekabeti karşısında seçici olmaya başladı.

Hakmar: Kendi bünyesinde çok sayıda ürünü bulunuyor,  piyasada “Kaliteli ürün, uygun fiyat” prensibi ile çalışıyor.

‘Toptan Fiyatına Perakende Satış’ yaptıklarını söyleyen firma yetkilileri dünkü  açılışta Pamukovalıların gösterdikleri ilgiden memnun oldular. Yeni açılan marketi gezmek görmek için gelenler bile elleri dolu olarak marketten ayrıldılar.

HAKMAR SAKARYA DA YENİ ŞUBELER AÇMAYA DEVAM  EDİYOR.

Geyve de de şubesi olan Hakmar Mağazacılık ve şirketler grubunun Sakarya’nın  diğer ilçelerinde de şubelerinin açılacağını söyleyen mağaza yetkilileri Sivas Doğumlu Niyazi Doruk ve Zikri Doruk ve Zeki Doruk adlı kişilerin destek ve yardımları ile kurulmuş. Hakmar Mağazacılık Şubeleri Türkiye nin her yerinde gün geçtikçe çoğalıyor. Hakmar ın Pamukova ya açtığı 467. Şubesi oldu.


















Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 00:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER