banner392

Pamukova tozdan dumandan kurtuldu. Şimdi setlerde düzenleniyor.

Pamukova da yapımı biten alt yapı çalışmalarının son rötuş işleri belediye ye kaldı. Eksik kalan ara sokak geçişlerindeki alçak kalmış logar geçitleri bölümleri belediye çalışanları tarafından düzeltilmeye başlandı.

Pamukova tozdan dumandan kurtuldu. Şimdi setlerde düzenleniyor.

 Pamukova'da yıllar önce başlayan altyapı çalışmaları (doğalgaz altyapısı, Logarların yenilenmesi, Yağmur sularının yer altına alınması ve tatlı su, borularının değiştirilip yenilenmesi) sonrasında bozulan yolların yenilenmesi sonrasında (ara sokarlara asfalt, çarşı içine parke taşı) yapılan işlerin kalan eksikleri ( ara sokak geçişlerinden alçak kalan logar geçişleri, yeni inşaat önlerinde eksik kalmış setler vs gibi eksikler) yine belediye ye kaldı.

Havaların ısınması ile birlikte belediye çalışanları kollarını eksik kalmış işler için sıvadılar ve bugün Mevlana caddasi üzerinde logar geçişlerindeki düzeltmeleri yapmaya başladılar.

Kompresörler kazamalar ve asfalt kesici aletlerle yaptıkları çalışmalar sonunda yeni yapılan yolların rötuşlerini yaşmaya başladılar.

Kısa sürede biteceği tahmin edilen bu çalışmalardan sonra Pamukova da uzun süredir vatandaşların merakla beklediği alt yapı bitmiş olacak.

Artık kemsinin arabası çukurlara düşmeyecek, evler toz olmayacak, Pamukova daha güzel bir şehir olacak. 






Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 23:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
RASIT DEMIR-ALMANYA
RASIT DEMIR-ALMANYA - 7 yıl Önce

medya olarak oturup söyle bir düsünün,20 yildir o koltukta oturan cevat keser hic bir hizmet getirmezken birden bire yollar neden asfaltlandi diye,altyapi neden yenilendi diye,yeni icme suyu neden geldi diye,sakarya nehri üstüne neden hidro elektrik santrali kuruluyor,neden yeni hastahane yapilacak diye,neden adaray metro treni gelecek diye hic düsündünüzmü?ben hükümet ile 2003 yilindan beri yazismasa idim,abdullah güle eski valiyi görevden aldirtmasa idim,bu günleri göremezdiniz.alt gecitler-duble otoyol benim hükümete verdigim önerilerle oldu.bunu sakin unutmayin.on otobüs ulastirma bakani ile kavga ederek getirttim.ama hala siz bunlari cevat keser yaptirtti deyip duruyorsunuz.ona bos yere kaymak yemek düsüyor.siz siz olun baskanlik sistemine red verin.o hükümette is yapacak iki kisi var,onlarda görevde degil.abdullah gül ve ahmet davutoglu.gerisi fasa fiso.

SIRADAKİ HABER