banner392

Ne olacak Pamukova’nın bu hali ?

Pamukova da alt yapı çalışmalarının uzun sürmesi sonucu üzerine birde gelen yağışların etkisi ile her taraf çamur ve atık sulardan geçilemez hale geldi.

Ne olacak Pamukova’nın bu hali ?

19 Mart yerel seçimi sonrası Büyükşehir Belediyesi tarafından taşerona ihale edilen Pamukova’nın 55 km’lik alana yapılacak kanalizasyon döşenme çalışmalarının eylül ayında bitirileceği açıklanmıştı.

 

Eylül de bitirileceği söylenen ve hala bitmeyen kanalizasyon çalışmaları ancak şehir içine gelmiş durumda. Şehir içinde ki çalışmalar ise düzensiz ve rast gele devem ettiği için, birçok alanda yapılan açma çalışmalarının yapıldığını gösteren işaretlerin bile dikilmediği görülüyor.

 

Herhangi bir sokakta başlatılan kazının var olduğuna dair işaretleme yapılmaması aniden o sokaktan gitmek isteyen yayalar ve araçlar için sorun olmakta, hatta bu durum vatandaşlar tarafından şikayete konu olmakta.

 

Bozulmuş olan sokak ve caddeler araçların arızalanmasına, tekerlerin patlamasına, Araçların amortisörlerin patlamasına, arabaların çukurlara düşmesine neden olduğunu da söyleyen Pamukovalılar bu güne kadar yasal bir yola başvurup maddi zararlar hakkında yargıya gitmiş değiller.

 

Bazıları da uzun süren bu alt yapı çalışmalarına yetkililerin duyarsız kaldığı görüşündeler.

 

Pamukova da haftada bir kurulan Çarşamba Pazarının etrafındaki çalışmaların ise özellikle Pazarın kurulduğu günü yapılması için belediyeden talimat verildiği söyleniyor. Çarşamba günü pazara gelen köylülerinde olması ve gelen köylülerin de Belediye Ne çok Çalışıyor” demeleri için pazara yakın iş makinelerinin çalıştırıldığı da iddia ediliyor.

 

Bugünlerde Herkes “ne olacak bu Pamukova’nın hali” diye bir birlerine soruyorlar.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
necmi sever
necmi sever - 9 yıl Önce

gerçekten 2000 li yıllarda yaşadığımız bu ortamları görmeyen ve pamukova halkını bu halde yaşamaya mecbur edenler utansın....

SIRADAKİ HABER