banner392

Eko Pazar ve Ayva Festivalinden canlı görüntüler.

Pamukova da 23 Eylül Cumartesi günü 2. Si düzenlenen Pamukova’nın Yerli ürünlerinin sergilendiği “Pamukova Eko Pazar Doğal Ürünler ve Ayva Festivali” bir gün açık kaldı. Ancak günle ilgili Pamukovahaber.com kameraları tam bir TV gibi çalışarak görüntüleri ve konuşmaları dondurdu ve siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Cevat Keser Festival da Stantları gezdi. Kaymakam, Belediye Başkanı, Payder Başkanı ve İlce Tarım Müdürü Festivale destek verdiler. Zeki Toçoğlu Pamukova Festivalinde Pamukova Festivalinde Emeği geçenlere ödüller verildi.
İŞTE PAMUKOVA FESTİVALİ GÖRÜNTELER

Pamukva Festivalinde Pamukova Üreticisi ve tüketicisine yararlı olacak yerli ürünlerin tanıtımının önemi görüldü. Festivalde insanlar neler ürettiklerini gördüler. Stantlarda ürünleri sunan üretecimiz bol bol ikramlarda bulundular. Pamukova’nın Ayvası, Üzümü, Ceviz’i, Enginar’ı, Üzumun suyu, Domatesin Salçası, Barbunyası, Çileği yanında el emeği ile yapılan çok çeşitli ürünler pazarda yerlerini aldı.

Belki de en önemlisi siysetçiler, yetkililer Pamukova Çiftçisinin neler yapabildiğini yakından gördüler.

Misafirperver Pamukova insanı gelen misafirlere bol bol ikramlarda bulundu.

Pamukova’nın genç dinamik girişimcileri olan Payder yöneticileri ve belediye başkanı, Kaymakımı, ilçe tarım müdürlüğü, ziraat Odaları yönetici ve Sivil Toplum yöneticileri yanında vatandaşlar da bu etkinlikte uzak kalmadılar.

Belkide en çok emeği geçenlerin başında Payder. Başkanı Ali Urgan ile İlçe Tarım Müdürü Ümit Erol vardı.

ANCAK BU ÇALIŞMA YA PAMUKOVAHABER.COM OLARAK BİZDE KALICI OLMASI AÇISINDAN DAHA ÇOK GÖRÜNTÜLERİ FİLM YAPTIK

İŞTE O GÖRÜNTELER VE YETKİLİLERİN KONUŞMALARI 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER