banner392

Akmercangaz la ilgili biraz bilgi sahibi olalam.

25 kasım tarihinde EPDK da yapılan doğal-gaz ihalesinde Geyve, Alifutpaşa, Pamukova doğal gaz ihalesini alan Akmercangaz ile igili biraz bilgimi sahibi olmak için özel haber hazırladık. Detaylar devamında…..

Akmercangaz la ilgili biraz bilgi sahibi olalam.
Adıyaman’da kullanıma sunulan doğalgazın 30 yıllık dağıtımından sorumlu olan Akmercangaz Şirketler Grubu, Adıyamanlıların en temiz ve en ucuz olan doğalgaz yakıtı ihtiyacını karşılamak için aboneliği neredeyse bedavaya getiriyor.
 
Akmercangaz Genel Müdürü Oğuzhan Soysal, 5 ayda yüzde üç bin oranında abone sayısında artış olduğunu belirterek, kış mevsimine kadar bu oranı çok daha fazla arttırmayı planladıklarını söyledi.
 
Adıyaman’ın doğalgaz dağıtımını üstlenen Akmercangaz, doğalgaz kullanımını özendirmek için abone olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.
 
İşçilerinin Adıyaman’daki altyapıyı hazırlamak için hızlı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Akmercangaz Genel Müdürü Oğuzhan Soysal, “İşçilerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar. 30 bin dairenin önünde doğalgaz hattı var.
 
Şimdiye kadar toplamda 110 kilometre hat yapıldı. Abonelikte yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Adıyaman için 10 milyon dolar yatırım yaptık. Yıl sonuna kadar bu yatırımları tamamlayacağız” dedi.
 
Adıyamanlıların doğalgazı kullanmaya başladıklarında, doğalgazın farkını ve güzelliğini anlayacaklarını belirten Soysal, doğalgaz kullanımındaki karı şu sayısal verilerle açıkladı: “Bir ailenin yılda 1 ton kömür ve her ay bir tüp kullandığını düşünürsek, ödeyeceği para bin 440 TL olur.
 
Ancak halen Adıyaman’da doğalgaz kullanan bir abonemiz, bir yılda 600 TL civarında bir para ödüyor. Biz doğalgaz kullanmak isteyen abonelerimizden sadece 180 dolar artı KDV alıyoruz. Bu da yaklaşık 330 TL’ye geliyor.”dedi.
 
www.gazeteadiyaman.com
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2010, 23:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tarık ünlü
tarık ünlü - 13 yıl Önce

meydanı boş buldun salla müdür.

kahtalı
kahtalı - 13 yıl Önce

akmercangaz aldığı ihalelerle tüm adıayamanı ısıtırak hem temiz havayı ,konforu,ekonomiyi adıyamana getirdi

m.r
m.r - 13 yıl Önce

pamukovada bulunan birçok yapının ahşap olmasından dolayıda ahşap olan evler bu doğalgazdan faydalanamazlar.çünkü ahşap olan evlere gaz verilmesi yasak,merak ediyorum buna nasıl bir çözüm bulunacak.

enver başlı
enver başlı - 13 yıl Önce

genel müdür oğuzhan soysal desteksiz atıyor.

MEHMET BARİK
MEHMET BARİK - 13 yıl Önce

OĞUZHAN SOYSAL BEY VE EKIBİ ADIYAMAN DA GÖSTERDİKLERİ BAŞARIYI İNŞALLAH BURADADA DEVAM ETTİRİRLER HAYIRLI OLSUN

PAMUKOVA
PAMUKOVA - 13 yıl Önce

O kadarda ucuz olmaz orası Adıyaman burası Sakarya yani iklim şartları, ayrıca evlerin ısı yalıtım sistemi olmazsa ayda 300-400 ödersin, yalıtımı yapılırsa 150-200 arası değişir. Herkesin bir an önce evlerinin yalıtımını yaptırması gerekir. Yoksa kömürü mumla ararlar tecrübe ile sabittir. Sitelerdede ilk önce ısıtma sistemi kurulurken biraz pahalı olabilir ama ayda en fazla 100 tl öderler. Pamukovaya hayırlı olsun Pamukovanın havası doğal gazın geldiği seneder itibaren süper olacaktır hava kirliliği % 0 olur gibime geliyor.

SIRADAKİ HABER