banner392

Acıcık Çiğköfte’nin Pamukova bayisi hizmete girdi.

“Acıcık Acı, Kocaman Mutluluk” sloganı ile Türkiye genelinde hizmet veren Organik, Vejeteryan, tamamı bitkisel, hiçbir katkı malzemesi kullanmadan üretiminden itibaren takip ederek tedarik ettiği tamamen doğal ve seçkin malzemelerden HACCP ve HELAL sertifikaları sahibi olan merkezden üretilen çiğköfte şubesi bugün Pamukova’da da hizmete girdi.

Acıcık Çiğköfte’nin Pamukova bayisi hizmete girdi.

Elperek Mahallesi, Türk Ocağı Caddesi No: 39 da hizmete giren Acıcık Çiğköfte işyerinin açılışı öğleden sonra dualar okunarak yapıldı.

Acıcık Çiğköfte şubesi açılışına katılanlara Çiğköfte ikram edildi. Türk Ocağı Caddesi üzerinde bulunan işyeri sahipleri yeni açılan işyerine hayırlı olması temennilerinde bulundular. Pamukova ya yeni gelen Acıcık Çiğköfte tadı da Pamukova yiyecekleri arasına katılmış oldu.

Pamukova da işyerlerine ve evlere da sipariş hizmeti verecek olan Acıcık Çiğköfte çeşitlerinden Acıcık Organik Çiğköfte nin 250 gr, 500 gr, ve 1000 gr lık boyları yanında 150 gramlık yanında 2 adet lavaş, limon, turşu acıcık spesial sos lu çeşitleri, Büyük boy dürüm lüsü, acıcık organik çiğköfte 6 lı çiğ burger, vakumlu paket, Çiğköfte kanepe, köfte dürüm, çiğköfte burger çeşitleri yanında, özel çeşitleri de bulunuyor.

İlk günde açılışa katılanlar sadece çiğköfteyi tanıdılar ve tadına baktılar. Yarından itibaren genelde Acıcık Çiğköfte şubelerinde bulunan her çeşit organik ve v ejeteryan ürünler bulunacak ve isteyenler 0 539 922 51 11 nolu telefondan sipariş de verebilecekler. www.acicik.com.tr internet sitesinden girerek istedikleri çeşitleri seçebilecekler.

Pamukova için yeni olan ACICIK ÇİĞKÖFTE salonuna hayırlı olsun der başarılar dileriz. 


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 00:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
asalet ızgara
asalet ızgara - 9 yıl Önce

Allah bol bereketli helal kazançlar ihsan etsin

SIRADAKİ HABER