banner392

SEDAŞ’ın ‘’Teknik Operasyon Help Desk’’ Birimi Hizmete Başladı

SEDAŞ’ın yeni Birimi, ‘’ Teknik Operasyon Help Desk’’, ilgili tüm birimlerle işbirliği içinde çalışarak, müşteri memnuniyeti yaratmak üzere hizmete başladı.

SEDAŞ’ın ‘’Teknik Operasyon Help Desk’’ Birimi Hizmete Başladı

Help Desk, İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’ne bağlı bir birim olarak görev yapacak.

İyileşen süreçler, mutlu müşteriler yaratmak için, SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezi, Çağrı Merkezi, Web Sitesi, Web Chat, Sosyal Medya, SCADA/WFM üzerinden SEDAŞ’a ulaşan şikayetlerin ilgili departmanlara iletilmesi ve yasal süreç içerisinde ilgili birimlerle koordinasyon sağlanması, çözüme ulaştırılmasının izlenmesi ve sonuçlarının raporlanması amacıyla, SEDAŞ’ın yeni Birimi, ‘’ Teknik Operasyon Help Desk’’, ilgili tüm birimlerle işbirliği içinde çalışarak, müşteri memnuniyeti yaratmak üzere hizmete başladı.

Şikayetlerin geldiği lokasyonların analizi ve tekrarı ile periyodunu da ölçümleyecek ve istatistik raporlarla ortaya koyacak olan ‘’Teknik Operasyon Help Desk’’ böylece müşteri memnuniyetinin arttırılmasına, şikayetlerin azaltılmasına da katkı sağlayacak.

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, “Yeni birimimiz,’Teknik Operasyon Help Desk’ demek; iyileşen süreçler, mutlu müşteriler anlamına geliyor. Bu performansı gösterecek bir yapı kurguladık.” dedi.

Dr.Ersan Şentürk SEDAŞ’ın ’Teknik Operasyon Help Desk’ birimiyle ilgili açıklamasında; “2018 Yılını müşteri memnuniyet yılı ilan eden Şirketimiz, bilişim teknolojilerine yaptığı yatırımların yanı sıra Elektrik Dağıtım Şirketleri arasında yine bir ilke imza atarak müşteri şikayetlerinin kontrolünü, takibini ve raporlamasını sağlayarak analiz yöntemleri ile süreçlerin iyileştirilmesine de katkı sağlayabilecek bir kurgu ile şikayet yönetimi yapacak olan “Teknik Operasyon Help Desk” departmanını hayata geçirdi.

9 farklı iletişim kanalı üzerinden Şirketimize iletilen şikayet kategorisindeki müracaatlar, bundan sonra yeni departman havuzundan geçerek ilgili birimlere süratle sevk edilecek, birimler arası akış koordinasyonu sağlanacak, ilgili departmanlar tarafından hazırlanan resmi cevabi yazıların kurumsal redaksiyonu yapılarak yasal süreler içerisinde müracaat sahibine bilgi verilmek üzere sistem kapanışları gerçekleştirilecektir.

Yeni birimimiz ile kurgulanan ve planlanan şikayet süreçlerine tüm Departman ve bağlı birimleri ayrı ayrı destek verecektir. Bu bağlamda “Teknik Operasyon Help Desk” biriminde yeni görevlerine atanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER