banner392

Sedaş’ın Proje Yarışmasına katılım 4 Nisana uzatıldı.

SEDAŞ’ın, geçtiğimiz yıl ikincisi gerçekleştirilen, sürdürülebilir olması sağlanan ve aynı zamanda üniversite öğrencilerine proje üretmeyi teşvik etmeyi hedefleyen, Ödüllü Proje Fikri Yarışması’nın başvuru süresi 04 Nisan Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

Sedaş’ın Proje Yarışmasına katılım 4 Nisana uzatıldı.

SEDAŞ’ın duyurduğu proje fikri yarışmasında ilk 3 yanında 10 adette mansiyon ile toplamda 13 proje fikrine ödül verilecek. Yenilikçi bir proje için yazılı anlatımla yapılacak son başvuru tarihi için süre daralıyor. Ayrıntılı bilgi için sedaş web sayfasında yarışmanın başvuru rehberi de yayımlanıyor.

Üniversiteler İstedi SEDAŞ Yaptı

SEDAŞ’ın bölgesindeki Sakarya, Düzce ve Kocaeli, Gebze Teknik ve Abant İzzet Baysal üniversiteleri ile birlikte koordine ettiği ve sosyal sorumluluk kapsamında düzenlediği Proje Fikri Yarışması’nın başvuru süresi, öğrencilerin yarışmaya katılabilmelerine kolaylık sağlamak ve daha çok sayıda öğrencinin katılımını sağlamak amacıyla 04 Nisan Çarşamba gününe kadar uzatıldı. Üniversite yönetimlerinin sınav dönemleri nedeniyle başvuru tarihi uzatma talepleri 04 Nisan için etkili oldu.

Yarışmaya katılmak çok kolay

SEDAŞ yöneticileri, öğrencilerin SEDAŞ’ın www.sedas.com web sayfasından ulaşabilecekleri dijital başvuru formuna yenilikçi proje fikirlerini yazarak ve dosya da ekleyerek, yarışmaya kolaylıkla başvuru yapabileceklerine dikkat çekiyorlar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER