banner392

Sedaş, Üniversite Sanayi İşbirliğine Katkı Sağlayacak.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından başlatılan “Sanayici ve SAÜ İşbirliği Danışma Kurulu”nun ilk toplantısına, SEDAŞ adına Dağıtım Direktör Vekili Dr. Ersan Şentürk katıldı. Şentürk aynı zamanda SAÜ Mühendislik Fakültesi Danışma kurulu üyesi oldu.

Sedaş, Üniversite Sanayi İşbirliğine Katkı Sağlayacak.

 TORKUL VE ELMAS TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Orhan Torkul’un hoşgeldiniz ve teşekkür mesajı ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas yaptı. Elmas, danışma kurulunun bundan sonraki süreçlerinde sanayici ve üniversite iş birliği ile ortak çalışmalar yürüteceğini belirterek tüm katılımcılara başarılar diledi ve sağlayacakları destek ve değerli katkıları için  teşekkür etti.

KAMU VE ÖZEL SEKTÖR BİR ARAYA GELDİ

Sakarya genelinde faaliyet gösteren kamu ve özel sektör iş dünyasının yöneticilerini bir araya getiren toplantıda, danışma kurulu üyelerinin eğitim-öğretim süreçleri hakkında ortak çalışmalar yürütmesi ve SAÜ’lü öğrencilerin iş dünyasına hazırlanması amacıyla bir dizi faaliyetler organize edilmesi  için çeşitli konular ele alındı.

DR.ERSAN ŞENTÜRK DANIŞMA KURUL ÜYESİ

SEDAŞ adına danışma kurulu üyeliğine seçilen Dağıtım Direktör Vekili Dr.Ersan Şentürk, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile işbirliği içerisinde olmaktan, mühendislik fakültesinin eğitim amaç ve hedeflerinin,  ders plan ve programlarının güncellenmesine katkı sağlamaktan, iş dünyasının yöneticileri ile öğrenciler ve öğretim görevlilerinin bir araya gelmesinden mutluluk duyacaklarını belirterek, gerek kamu ve özel sektör temsilcileri açısından olsun, gerekse akademisyenler ve üniversite öğrencileri için hayata geçirilecek başarılı çalışmaların ilk adımını attıklarını ifade etti.

Mühendislik fakültesinde yapılan program, yıllık toplantı takviminin belirlenmesi, 2016-2017 öğretim yılı için belirlenen, “Endüstri 4.0” tematik konusu ile ilgili fakültede yürütülen faaliyetlerin  video gösterisi ile son buldu.



Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 20:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER