banner392

Pamukova da Öğretmeler günü programı Kültür Salonunda çeşitli etkinliklerle devam etti.

Kültür Merkezinde düzenlenen kutlama programına ilçe Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Bildik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruşları, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

GÜNLE İLGİLİ KONUŞMALAR VE ETKİNLİKLER YAPILDI
 Pamukova Anadolu İmam-Hatip Lisesi tarafından hazırlanan program öncesi programa katılan öğretmenlere Pamukova Belediyesince karanfil dağıtıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Yılmaz Arslan yaptı. Arslan’ın konuşması sonrası Hatice Ay, Mustafa Taşkıran “Öğretmen olmak istiyorum “ şiirini okudular.

Anadolu İmam-Hatip Lisesi Edebiyat öğretmeni Reyhan Ercan’ın, göreve başlayan yeni öğretmenler adına yaptığı konuşma sonrası, yıl içinde emekli olan öğretmenler adına Mustafa Çiftçi’nin konuşması ardından “ Öğrencilerin öğretmene mektup “unu İrem Gökkaya  okudu.

Konuşmaların ardından stajyerliği kaldırılan öğretmenlere yeminlerini Anadolu İmam-hatip Lisesi Müdürü Yılmaz Arslan yaptırdı. Yemin töreni sonrası “ Pamukova halkının öğretmenlere mesajı “ adlı röportajlar izlendi.

Kaymakam Recai Karal’ın emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgelerini vermesinin ardından, Belediye Başkanı Cevat Keser 30 hizmet yılını dolduran öğretmenlere şeref belgelerini verdi. Hizmet şeref belgelerinin dağıtılmasını ardından öğrencilerin hazırladığı ney taksimi dinlendikten sonra okullarda şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Karal ile Belediye Başkanı Keser ödüllerini vermesinin ardından program topluca çekilen fotoğrafla sona erdi.














Öğretmenler günü kutlama etkinlikleri kapsamında yatsı namazı sonrası ebediyete intikal eden ve şehit olan öğretmenler için mevlid-i şerif okutuldu.  

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 01:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER