banner392

Halk Eğitim de Sene Sonu Sergisi Açıldı.

Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü, Sene sonu Dikiş, Nakış, İğne Oyası, Dekoratif Örtü Dikimi konularında açtığı kurslarını kursiyerlerin yaptıkları işleri sergileyerek sezonu kapattı.

Halk Eğitim de Sene Sonu Sergisi Açıldı.
 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü Meslek Edindirme alanında 11, Sportif alanda 5, Mezun öğrencilere yönelik Üniversiteye hazırlık (YGS) kursları gibi 8 Diğer alanda açtığı kurslar dışında daha çok bayanların ilgi ve becerileri ile ortaya çıkan Dikiş, Nakış, İğne Oyası, Dekoratif örtü dikimi ve Çeyiz ürünleri hazırlama gibi alanlara yönelik açtığı kurslarda ise sene boynca yapılan işleri Halk Eğitim Salonunda halka açtı.

 

Açılışa Pamukova Kaymakamı, Recai Karel, Belediye Başkanı Adına Osman Yılmaz, Garnizon komutanı Mutlu Artan, Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Halk Eğitim Müdürü Tahsin Yolcu. Daire amirleri ve okul müdürleri yanında kursiyerler, kursiyer yakınları ve vatandaşlarda katıldılar.

 

Halk Eğitim Müdürlüğü sergisinde Kahramanmaraş işleri bile görüldü. Osmanlı dönemine ait giyim kuruşa konusunda gördüğü bir elbiseyi inceleyen kaymakam yanından dikkatle sergiye izleyen Onman Yılmaz ın eşinin bu giyisiyi yaptığı söyelinince Osman Yılmaz giyisiyi daha yakından inceledi ve kendisinin haberi oladığını ancak eşinin yaptığı güzel kiyafeti biraz daha yakından inceledi.

 

Halk Eğitim Müdürü Tahsin Yolcu. Yıl boyunca yapılan çalışmaların Halk Eğitim Salonunda sergilendiğini, yapılanları insanlarla paylaşmayı düşündüklerini söyledi. “Halk Eğitim Müdürlüğü bu sene 30 dolayında kurs açtı. Vatandaşlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik kurslar yanında meslek edindirme kurslarına yöneldik. İlk defa meyve budama kursu. Arı Yetiştiricilği kursu gibi yeni kurslar da açarak çok sayıda kurs öğrencimize sertifika verdik. Kursiyerlerimiz öğrendiklerini kendi işlerinde de kullanabilecekler” dedi.

 

İŞTE HALK EĞİTİM SERGİSİNDEN GÖRÜNTÜLER.





 



Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 10:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER