banner392

Camilerde açılan yaz kuran kursları son erdi.

Pamukova’da müftülük tarafından camilerde açılan kuran öğrenme kursları 23 ağustos ta sona erdi. Pamukova Müftülüğü Mescide Aksa Nuri Yezdan Camiin de kursa katılan 30 öğrenciden 17 tanesi kursları başarı ile bitirerek hatim ettiler.

Camilerde açılan yaz kuran kursları son erdi.

Kurs bitiminde camide düzenlenen törende öğrencilere sertifikaları verildi. Velilerinde ilgi gösterdiği törende başarılı olan öğrencilere çeşitli ödüller de verildi.

 

Törenden sonra katılanlara Fathanım Ortaöğretim Okulu bahçesinde pilav ikramında bulunuldu.

 

Bu sene kurslara katılım yüksek oldu. Mescidi Aksa Nuri Yezdan Camiinde ki kursta öğrencilere ders veren cami imamı İsmail Rençber 60 gün boyunca ders alan 30 öğrenciden 17 tanesinin başarı göstererek hatim ettiklerini söyledi.

 

Rençber; “Yaz kurslarının en büyük kazancı öğrencilerin camiyi tanımaları oluyor. İbadet emri gelinceye kadar hazır hale gelmeleri oluyor. Ayrıca birlikte iş yapma, paylaşma alışkanlıklarını kazanıyorlar. Bu senede bizim kurslarımıza 30 öğrenci katıldı. 17 öğrencimiz kuranı hatim ettiler. Hatim eden ve başarılı olan öğrencilerimize Müftülük tarafından kuran-ı kerim hediye edildi. Bizde başarı belgeleri verdik.”dedi.


 

Kursa katılan büyüklerini ilgi ile izleyen daha küçüklerin cami dışında bahçede çeşitli süreleri okuyabildiklerini gördük.

 

İŞTE CAMİ DIŞINDA BÜYÜKLERİNİ BEKLERKEN MİKROFONUMUZA SÜRE OKUYAN MİNİKLER. 
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2013, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER