banner392

Anasınıfı öğrencileri yarıyıl tatili öncesi son oyunlarını sergilediler.

75. Yıl İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri birinci dönemde öğrendiklerini velilere gösterdiler. Öğrencilerin performansları velileri ve öğretmenleri mutlu etti.

Anasınıfı öğrencileri yarıyıl tatili öncesi son oyunlarını sergilediler.
Okul gösteri salonunda yapılan miniklerin gösterileri büyüklerden alkış aldı. Öğrenciler zaman zaman toplu gösteriler yaptılar. Birlikte oyun oynama paylaşma ve kareografiler de tam puan aldılar.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2012, 22:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tırtıllar anasınıfı
tırtıllar anasınıfı - 12 yıl Önce

bu öğrencilerin öğretmeni olarak yorum yapma geregi duydum.onlar elinden gelenin fazlasını yaptılar.o ufacık kalpleri taktır etmek varken fazlasını beklemek yanlış bence.ayrıca ben öğretmenleri olarak calıstıgımı düşünüyorum.bilmem müfredatı bileniniz varsa : anasınıflarının gösteri yapma gibi bir zorunluluğu olmadıgını ,sadece sızlerın ögrencilik yıllarında nelerı nasıl hatırlıyorsanız onlarında gelecekte böyle güzel anıları hatırlamalarına yardımcı olduk.tiyatro diyorsunuz onlarıda yaptılar yapıcaklar.75.yıl tırtıllar anasınıfı olarak gösterimizin tamamını izleseydiniz böyle düşünmezdiniz.size bir öneri : bizi takip etmeye devam edin.

GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

GELİN HEP BERABER ŞU YAVRULARIMIZA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA BIRAKALIM YOKSA DÜNYA İNSANLIĞI ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE FELAKETE DOĞRU GİDİYOR BU GİDİŞE BİR DUR DİYELİM TORUNLARIMIZA İHANET ETMEYELİM.

metin
metin - 12 yıl Önce

eskiden okullarda tiyatro yapardı öğrenciler, nerde o günler. ben o oyunlarda sahne alan biri olarak bana çok farklı duygular yaşatıgını bugün gibi hatılrıyorum. keşke şimdide çocuklarımız oynasa. ama öğretmenlerin biraz çalışması lazım...

SIRADAKİ HABER